Dudağından mı öptü? Cenk Eren'den Ajda Pekkan açıklaması

Bodrum'da sahne alan şarkıcı Cenk Eren'in kendisinden sonra konser verecek olan Ajda Pekkan'ı dudağından öptüğü iddia edilmişti. Cenk Eren ile Ajda Pekkan'ın o anları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Cenk Eren'den Ajda Pekkan açıklaması geldi. Ünlü şarkıcı, Süperstar ile hakkında çıkan dedikodular karşısında ''Çıkan haberler ile ilgili bu kadar hayal gücünü kullanan basın mensuplarına bir çift sözüm var'' diyerek iddiaları yalanladı.

Bodrum'da sahneye çıkan Cenk Eren kendi programı sonrası kulisinden ayrılarak sahne arkasına geçen ve sahneye çıkmaya hazırlanan Ajda Pekkan'a eşlik etmişti. Cenk Eren'in, Süperstar'ın yanına giderek "İyi Sahneler" dileğinde bulunduğu ve ardından da onu kendine çekerek dudaklarından öptüğü iddia edilmişti.

İKİLİNİN GÖRÜNTÜSÜ OLAY OLDU!

56 yaşındaki Cenk Eren ile 76 yaşındaki Ajda Pekkan'ın olay görüntüsü magazin basınında 'dudak dudağa yakalandılar' başlığıyla yer aldı.

AJDA PEKKAN - CENK EREN

Çıkan haberlerin ardından Cenk Eren iddialara Instagram hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi. ''Çıkan haberler ile ilgili bu kadar hayal gücünü kullanan basın mensuplarına bir çift sözüm var'' şeklindeki sözleriyle olayı yalayanlayan Cenk Eren, sözlerini ''Lütfen Ajda Pekkan'ı bu yalan haberlerle üzmekten vazgeçin'' şeklinde sonlandırdı.

İşte Cenk Eren'in Ajda Pekkan açıklaması...

''Uzun bir süredir aynı sahneyi paylaşmaktan onur duyduğum, gururumuz, Süperstarımız Ajda Pekkan ve benimle ilgili çıkan haberler ile ilgili bu kadar hayal gücünü kullanan basın mensuplarına bir çift sözüm var... Ajda Pekkan ülkemizin çok saygın ve önemli bir starıdır ve bir tanedir... Ajda Pekkan ile ilgili haberler yapılırken azami dikkat edilmelidir. Böyle bir değeri üzmeye hiç kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum ve bu haberi yapanları ayıplıyorum. Dediğim gibi Ajda Pekkan, Türkiye'nin en önemli starı benim de en iyi dostum, mentorumdur... Herkesten bir kere daha rica ediyorum! Lütfen Ajda Pekkan'ı bu yalan haberlerle üzmekten vazgeçin...''

Dudağından mı öptü? Cenk Eren'den Ajda Pekkan açıklaması - Resim : 2

 

Dudağından mı öptü? Cenk Eren'den Ajda Pekkan açıklaması ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Cenk Eren
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.