Dries Mertens ligin kaderini değiştiriyor! Geçtiğimiz sezonki katkısını ikiye katlamak üzere...

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, bu sezon sarı kırmızılı takımdaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon 7 gol 4 asistle 11 gole katkı sağlayan Dries Mertens, bu sezon 8 gol 11 asistle 19 gol katkısı sağladı.

Galatasaray'ın 37 yaşındaki Belçikalı oyuncusu Dries Mertens, sarı-kırmızılı ekipteki en formda sezonunu geçiriyor. 

Geçtiğimiz sezon tek kulvarda yarışan Galatasaray'da Dries Mertens, 29'u ilk 11 olmak üzere toplamda 33 karşılaşmada forma giydi. 

Söz konusu karşılaşmalarda 7 gol ve 4 asistlik katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, bitime 8 hafta kala geçen seneki istatistiklerinin üzerine çıktı. 

Süper Lig'in 30. haftasında alınan 4-3'lük Kasımpaşa galibiyetinde mücadelenin 27. dakikasında açılış golünü kaydeden Dries Mertens, bu sezon 8. kez fileleri havalandırmış oldu. 

8 kez fileleri havalandırmasının yanında 11 asistle oynayan Mertens, aynı zamanda bu gol ile Galatasaray kariyerindeki en golcü sezonunu da yaşamış oldu. 

Sarı-kırmızı formayla; 28'i Süper Lig, 1'i Ziraat Türkiye Kupası, 11'i UEFA Şampiyonlar Ligi ve 2'si UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplamda 42 maçta forma giyen Belçikalı oyuncu, istikrarlı oyunuyla da Okan Buruk'un ilk 11'deki vazgeçilmez oyuncularından biri oldu.

Dries Mertens ligin kaderini değiştiriyor! Geçtiğimiz sezonki katkısını ikiye katlamak üzere... ile ilgili etiketler Dries Mertens Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.