Dr. Osman Büyükşen kimdir? Necla ve Metin Büyükşen katili kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan ve anne ile babası Necla ve Metin Büyükşen’in katilini arayan Dr. Osman Büyükşen, 3 senedir çözülemeyen cinayetin failinin bulunmasını isteyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Peki, Dr. Osman Büyükşen kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Necla ve Metin Büyükşen cinayeti damgasını vurdu. Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'ndeki evlerinde ikamet halinde iken kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katil zanlısı aranıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir konuşulan Büyükşen çiftinin cinayetinde oğul Osman Büyükşen'in gözyaşları izleyenleri duygulandırdı. Müge Anlı'nın da duygulandığı gözlemlendi. Osman Büyükşen babamın kanı yerde kaldı diyerek çileden çıkarken savcının da kendisi ile ilgilenmediğini anlatarak yaşananlara isyan etti.

Karakolda kendisine raporların jandarma tarafından yüzüne fırlatıldığını anlatan Osman Büyükşen yeter artık diyerek duruma olan tepkisini dile getirdi. Cumhurbaşkanı'na seslenen Osman B. savcıyı ve jandarmayı şikayette bulundu. Osman Büyükşen'i Müge Anlı teselli etti.

BÜŞRA NE SAKLIYOR?

Anne ve babasının ölümüne rağmen çelişkili ifadeleriyle olayın başın bu yana tüm şüphelerin hedefinde olan Büşra Büyükşen yengesi Betül'ü suçladı. Yengesinin bir yasak ilişkisi olabileceğini, anne veya babasının bunu gördüğünü bu yüzden öldürülmüş olabileceğini söyledi.

Dr. Osman Büyükşen kimdir? Necla ve Metin Büyükşen katili kim?

Müge Anlı 23 Haziran canlı yayına, Büyükşen çiftinin cenazesinde Betül ve Büşra'nın bir konuşmasına tanıklık ettiğini söyleyen akrabanın söyledikleri damga vurdu. Onları gizli gizli dinlediğini söyleyen tanık Büşra Büyükşen'in 'Sildin mi? Bitti mi?' dediğini Betül Büyükşen'in 'Sus! Herkes duyacak' dediğini duyduğunu söyledi.

Daha sonra kendisini fark ettiklerini söyleyen tanık, cenaze boyunca Betül ve Büşra'nın gözlerini kendisinden ayırmadığını söyledi. Cenazeden aylar sonra Uğur Büyükşen'e rastladıklarını söyleyen tanık olayın seyrini sorduklarına ise Uğur Büyükşen'in çok rahat olduğunu belirtti. 'Hiç de babası ölmüş gibi değil' diyen tanık gülerek 'bir gelişme yok ya!' dediğini söyledi.

YASAK AŞK CİNAYETİ Mİ?

Müge Anlı'da çevrede konuşulan bir dedikoduda ortaya çıktı. İddialara göre vefat eden Metin Büyükşen ve gelin Betül Büyükşen'in telefonları aynıydı. Metin Büyükşen, Betül Büyükşen'in yasak aşkıyla mesajlarını gördü. Necla ve Metin Büyükşen, Betül'ün yasak aşkı yüzünden öldürüldü iddialarının köyde bilindiği de ortaya çıktı.

Canlı yayına bağlanan Betül Büyükşen, Büşra'yı suçladı. Betül Büyükşen 'O her gün ilahi okuyor ama yediği haltları herkes biliyor. Benim alnım açık, Büşra kendine baksın' dedi.

MÜGE ANLI NECLA METİN BÜYÜKŞEN OLAYI NEDİR?

İddiaya göre, 3 Eylül 2018 tarihinde başına kar maskesi geçiren kişi Metin Büyükşen'e ait eve, kapısı açık olduğu sırada girdi. Kimliği belirsiz saldırgan, emekli memur Metin Büyükşen'e elindeki pompalı tüfekle ateş etti. Necla Büyükşen'e de ateş eden saldırgan, tüfeğin dipçiğiyle çiftin kızı Büşra'yı yaralayarak kaçtı.

Dr. Osman Büyükşen kimdir? Necla ve Metin Büyükşen katili kim? - Resim : 2

Başına aldığı darbeyle yaralanan Büşra Büyükşen, olay sonrası komşulardan yardım istedi. Komşularının otomobiline binen Büyükşen, jandarmaya giderek, olayı anlattı. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Yaralı Büşra Büyükşen de sağlık görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Olaydan sonra alınan Swap örnekleri, cinayet anının tek tanığı olan "Büşra Büyükşen" 'in canlı yayında verdiği çelişkili ifadeler, görgü tanıklarının beyanları, ve diğer birincil muhatapların tatmin etmeyen eksik anlatımları, kısacası Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili ortaya atılan iddialar her defasında oğlu ve gelini ile yaşadığı mehir tartışmasını işaret ediyor.

OSMAN BÜYÜKŞEN KİMDİR?

17 Ocak 1988 tarihinde Konya’nın Karatay ilçesinde bağlı İsmil Kasabası'nda dünyaya gelen Osman Büyükşen, İlkokulu İsmil Cumhuriyet İlkokulu'nda, orta öğrenimini 23 Nisan Egemenlik Ortaokulu'nda, lise öğrenimini Meram Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2006-2012 yılları arasında öğrenim gördü.

İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlayarak 2019 yılı nisan ayında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu.

Dr. Osman Büyükşen kimdir? Necla ve Metin Büyükşen katili kim? ile ilgili etiketler Müge Anlı osman büyükşen
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.