Dr. Ender Saraç kimdir, kaç yaşında, çocukları kimler, kaç çocuğu var?

Ünlü doktor ve yazar Dr. Ender Saraç, geçtiğimiz günlerde eşi Benan Saraç'tan şiddet gördüğüne dair ortaya atılan iddialarla gündeme gelmiş ve sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Özellikle aile içi cinsel istismar gibi çirkin iddiaların ortaya atılmasıyla birlikte, Ender Saraç sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. Bu olayların ardından Dr. Ender Saraç'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Dr. Ender Saraç kimdir, kaç yaşında, çocukları kimler, kaç çocuğu var?

Sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çeviren iddiaların ardından Dr. Ender Saraç, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Allah kuru iftiradan saklasın" ifadelerini kullandı. İddiaların ardından ünlü doktor, sosyal medyanın gündemine otururken, TT listesinde birinci sıraya yükseldi. Bu çerçevede Dr. Ender Saraç'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Peki, Dr. Ender Saraç kimdir, kaç yaşında, çocukları kimler, kaç çocuğu var? İşte, Dr. Ender Saraç hakkında merak edilenler...

Dr. Ender Saraç kimdir, kaç yaşında, çocukları kimler, kaç çocuğu var?

DR. ENDER SARAÇ KİMDİR?

Ünlü doktor ve yazar Dr. Ender Saraç, 2013 yılında Benan Saraç ile evlenerek özel hayatıyla ilgi çekmişti. İzmir doğumlu olan Ender Saraç, Ayurveda çalışmalarına 1990 yılından bu yana devam etmekte olup, evli ve üç çocuk babasıdır. İzmir'den İstanbul'a taşındığı ilk yıllarda Nükhet Duru ile UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezi'nde çalışan Saraç, daha sonra Türkiye'nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan Hay Sağlık Merkezi'ni 1994 yılında kurarak genişletmiştir. Ayrıca, 14 kitabı bulunan Dr. Ender Saraç, çocuk beslenmesi, erişkin beslenmesi ve Ramazan beslenmesi konularında kitaplar yazmıştır. Saraç, kişisel gelişimde de özel eğitimler vererek

DR. ENDER SARAÇ'IN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Ender Saraç'ın ilk eşinden bir, ikinci eşinden ise iki olmak üzere toplamda üç çocuğu bulunmaktadır.

DR. ENDER SARAÇ'IN EŞİ KİM?

Ender Saraç'ın eşi Benan Kurtuluş Saraç'dır. Benan, 1980 yılında İstanbul'da doğmuştur. Kolej eğitimini İstanbul'da tamamlayan Benan Kurtuluş Saraç, üniversite eğitimi için İngiltere ve Amerika'ya gitmiş ve uluslararası işletme eğitimi almıştır. Amerika'da bir ithalat ihracat firmasında çalışan Saraç, ailesinin MNG Kargo kurucularından olup, kolej zamanında babasıyla iş hayatına atılarak iş tecrübesi kazanmıştır. Türkiye'ye döndüğünde hava taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde çeşitli departmanlarda çalışarak geniş bir iş tecrübesi edinmiştir. Benan Kurtuluş Saraç aynı zamanda Bilgisayar Sistem Mühendisliği eğitimi almıştır.

DR. ENDER SARAÇ İDDİALARA CEVAP VERDİ!

Hakkındaki iddialara sert bir dille cevap veren Saraç, "İğrenç bir iddia tabii ki yalan. Kesinlikle redederim. Boşanma sürecinde annesinin konuşma yasağı olduğu için maalesef çocuğu böyle bir şeye alet ediyor. Yarın hukuki yollara başvuracağız. Bu iftiraya karşı gerekli tavrımızı alacağız. Değil böyle bir şey yapmak, düşüncesi dahi büyük sapıklık. Cevap vermeye değmez. Yazık. Hayatım boyunca ben çocuk tacizlerine karşı mücadele ettim" şeklinde konuştu.

Dr. Ender Saraç kimdir, kaç yaşında, çocukları kimler, kaç çocuğu var? ile ilgili etiketler Ender Saraç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.