Doya Doya Moda Zeynep kimdir? Zeynep Billur Uludağ kaç yaşında, nereli, evli mi?

Doya Doya Moda yarışmacılarından Zeynep Billur Uludağ en dikkat çeken isimler arasında yer almayı başardı. TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışması Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ kimdir sorusuna yanıt arandı.

TV8 ekranlarının beğenilerek takip edilen programlarından Doya Doya Moda’nın yarışmacılarından Zeynep Billur Uludağ, yeni isimlerden birisi oldu.

Yeni yarışmacılardan Uludağ, Doya Doya Moda’nın tanıtımında, “Moda benim için bir yaşam stili ve bir hayat felsefesi. Kısaca vizyon. Kızlar herkes ayağını denk alsın. Çünkü size çok güçlü bir rakip geliyor. Vücudunu tanıyan, nasıl giyinmesi gerektiğini bilen, ayağınızı kaydırabilecek kişiyim.” dedi. Peki ama Zeynep Billur Uludağ kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Doya Doya Moda Zeynep kimdir? Zeynep Billur Uludağ kaç yaşında, nereli, evli mi?

Zeynep Billur Uludağ Kimdir?

Bu sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Zeynep Billur Uludağ, modayı bir hayat felsefesi ve vizyon olarak görmekte. Daha öncesinde Yemekteyiz, En İyi Benim, Zuhal Topal’la Yemekteyiz ve Konuşanlar programlarında da yer alan Uludağ, 32 yaşında ve anaokulu öğretmenliği okumasına rağmen daha sonrasında mimarlık eğitimi alarak iç mimarlık yapmaktadır.

Doya Doya Moda Zeynep kimdir? Zeynep Billur Uludağ kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

Lüks hayatı ve sahip olduğu ZBU plakalı araçlarla dikkat çeken Uludağ, 1989 İstanbul doğumludur. Zeynep Billur Uludağ'ın İnstagram’da @zeynepbilluruludagg adı ile 62.8K takipçisi bulunmaktadır.

Doya Doya Moda Zeynep kimdir? Zeynep Billur Uludağ kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.