Doya Doya Moda Ceren kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

TV8 ekranlarının moda yarışması Doya Doya Moda’nın iddialı yarışmacısı Ceren Keskin'in profili herkes tarafından yakından takip ediliyor.

Tüm Türkiye’nin severek izlediği moda yarışmacısı Doya Doya Moda’ya kısa süre önce katılan Ceren tarzı ve konuşmaları ile popüler oldu.

Doya Doya Moda Ceren kimdir?

Ceren Keskin, 1998 yılında doğmuştur. Yarışmaya İzmir’den dahil olan yarışmacı sivil havacılık kabin hizmetleri mezun olan genç yarışmacı, 1 sene havalimanında çalıştıktan sonra ayrılmıştır. Geçtiğimiz günlerde yarışmaya aday olarak gelen Ceren Keskin, Doya Doya Moda’ya başvurma nedenini şu sözlerle açıkladı: "Bakıyorum böyle, buranın hakkını tek veren isim Özde. Ben de buraya Özde’ye rakip olmaya geldim."

Doya Doya Moda Ceren kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

İddialı çıkışıyla jüri üyelerinin dikkatini çeken Ceren Keskin, Doya Doya Moda’ya katılmak için 8 kilo aldığını söyledi. Diğer kızlarla arasındaki çekişme nedeni ile sürekli gündem olmaktadır.

Doya Doya Moda Ceren kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda Ceren Keskin’in Instagram hesabına Ceren Keskin (@cereennkeskin) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

 

Doya Doya Moda Ceren kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda Ceren kimdir kaç yaşında nerelidir Ceren Keskin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.