Ahmet Nur Çebi'den Dorukhan Toköz gerçekleri

Ahmet Nur Çebi: "Şimdi 'Beşiktaş'ı bu sene şampiyon yapmazlar' diyorlar. Hakemler Beşiktaş'ın önünü kesmeye çalışırsa taş üstünde taş bırakmam. Dorukhan ve menajeri yurt dışına gitmek istediklerini söylediler. önünde verdiğimiz teklif duruyor. O teklife imza atmak isterse atar, istemezse atmaz."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımdaki geleceği merak edilen Dorukhan Toköz'le ilgili açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuk olan Çebi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olmasına rağmen uzun süredir önündeki kontrata imza atmayan milli orta saha oyuncusuyla anlaşma sağladıklarını ancak menajerinin Dorukhan'ın kafasını karıştırdığını söyledi:

"Dorukhan'la uzlaştık, anlaştık. Ama sonuç itibarıyla menajeri araya girerek onun yurt dışında futbol oynama isteğini ön plana çıkardı. Dorukhan'ın önünde verdiğimiz teklif duruyor. O teklife imza atmak isterse atar, istemezse atmaz. Benim prensiplerim var. Beşiktaş camiasında önüne konan kontratı imzalamayan futbolcuyla yollarımızın kesişeceğini düşünmüyorum. Hulk'ta da böyle oldu, Mandzukic'te de...

FENERBAHÇE'YE GİDERSE RAHATSIZ OLURUM

Fenerbahçe'ye giderse bu durum beni rahatsız eder ama bu rahatsızlığın sonucunda 1 kuruş artırmam. Beşiktaş'ın futbolcularının başka kulüplerle pazarlık yapıp, dönüp Beşiktaş'tan yüksek ücret alabileceği durumda kulübümü bırakmam. Fenerbahçe'den herhangi bir girişim olmadı. Dorukhan ve menajeri yurt dışına gitmek istediklerini söylediler. Ben de hak verdim. Ancak bu dakikadan sonra hak vermeyi düşünmüyorum. Ya bu ayın sonuna kadar bu işi bitiririz ya da Dorukhan başka yerde topunu oynamaya devam eder."

Beşiktaş'a Temmuz 2018'de Eskişehirspor'dan 150 bin euroya transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu kısa sürede kendisini göstererek A Milli Takım'a yükselmiş ve 8 kez Ay-Yıldızlı forma ile mücadele etmişti.

Çebi, Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı olacağı yönündeki haberlere ilişkin ise "Kulüpler Birliği başkanlığı tercihim değil. Türk futboluna hizmet bir onurdur. Bir abi modeli ile bize karşı bir teveccüh var ise, o görevden kaçmak kolay olmayacak. Beşiktaş'a daha fazla katkı vermek adına, bu görevi başkasına vermek isterim" demekle yetindi. 

Ahmet Nur Çebi'den Dorukhan Toköz gerçekleri ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Dorukhan Toköz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.