Dorukhan gönlünü Survivor'ın güzeline mi kaptırdı?

Beşiktaş'ın genç ismi Dorukhan Toköz'ün gönlünü Survivor yarışmacısı Dimitra Vamvakousi'ye kaptırdığı iddia edildi. Dorukhan'dan o iddialara cevap Twitter'dan geldi.

Beşiktaşlı futbolcu Dorukhan Toköz için 2. Sayfa programında sürpriz bir aşk iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre, "Milli futbolcu Survivor finalisti Dimitra Vamvakousi'ye platonik olarak vuruldu ve tanışmak için çaba harcıyor." ifadeleri kullanıldı.

Bunun üzerine Twitter'da yer alan Dimitra Vamvakousi ile ilgili haberlere Dorukhan cevap verdi.

Dorukhan cevap olarak, "Abi ismini ilk kez duydum. Türk olsa belki de. Yapmayın böyle şeyler" dedi.

İşte Dorukhan'ın paylaşımları;

Dorukhan gönlünü Survivor'ın güzeline mi kaptırdı?

Dorukhan gönlünü Survivor'ın güzeline mi kaptırdı? - Resim : 2

HİKMET'TEN DİMİTRA SÖZLERİ

Survivor Hikmet, Dimitra'dan hoşlandığı iddiaları için şu ifadeleri kullanmıştı, "Yani bakalım, şu an Dimitra'ya da bir platonik... İşimiz şaka da bugün gerçekten eşleri, sevgilileri olan yarışır da oyunu kazanırız. Hatta yarışamayanlar yerine ben yarışırsam sevgilisi ve eşi olanların 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayacağım. Tek tek isimlerini de sayabilirim."

Dorukhan gönlünü Survivor'ın güzeline mi kaptırdı? - Resim : 3

Dorukhan gönlünü Survivor'ın güzeline mi kaptırdı? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 Dorukhan Toköz
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçe taraftarı öfkeli! Ali Koç'un posterine bıçakla saldırı anı kamerada!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında İstanbulspor’u 6-0 yenmesine karşın Galatasaray, Konyaspor’u yenince sezonu 2.sırada tamamladı. Maçın ardından kaybedilen şampiyonluk sonrası bazı taraftarlar çılgına döndü. Bir taraftar, Ali Koç’un seçim posterine bıçakla saldırdı.