Konyaspor taraftarından Galatasaraylılara saldırı! Arabanın camını kırdılar

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da 1 puan bile şampiyonluğa yetiyor. Bu kritik mücadele öncesi şehre gelen ve şehirde yaşayan Galatasaraylılar da bu heyecanı yaşıyor. Ancak sosyal medyaya düşen bir paylaşımda, Konyaspor taraftarının Galatasaray taraftarı bir şoförün aracına saldırdığı görüntülendi.

Süper Lig'in 38. ve son hafta mücadelesinde Galatasaray, Konyaspor deplasmanına konuk oluyor. Bu akşam gerçekleşecek mücadelede Konyaspor ligde kalmak, Galatasaray ise şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Ancak maça saatler kala sosyal medyaya düşen bir görüntü olay yarattı.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u yendiği senaryoda 1 puan bile şampiyonluğunu ilan etmesine yetiyor. Bu sebeple şehre akın eden ve Konya'da yaşayan Galatasaray taraftarı da bu heyecanı yerinde yaşıyor.

Stadyum çevresinde Galatasaray formalı bir vatandaşın kullandığı araca Konyasporlu taraftarların saldırdığı görüldü. Tekme ve yumruklarla araca saldıran taraftarlardan birinin, aracın arka camını kırdığı görülüyor.

İşte o görüntüler:

Konyaspor taraftarından Galatasaraylılara saldırı! Arabanın camını kırdılar ile ilgili etiketler Galatasaray Konyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.