Dönerci kadını defalarca bıçaklayıp katletti...

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde indirim talep ettiği dönerci kadını bu gerçekleşmeyince defalarca bıçaklayan, daha sonra da yere yatırıp bıçaklamaya devam eden Recep Öztürk adlı katil zanlısının 7 yıl önce de babasını öldürdüğü ortaya çıktı. 3 çocuk annesi Kader Balcı'yı katleden katil zanlısının akli dengesinin yerinde olmadığına ilişkin raporu bulunduğu belirlendi.

Olay, dün akşam saatlerinde Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan dönercide yaşandı.

Akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen Recep Özkan, geldiği dönercide iş yeri sahibi Kader Balcı'dan dönere indirim yapmasını istedi. Talebi reddedilince de üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartıp, Balcı'ya saldırdı.

Dönerci kadını defalarca bıçaklayıp katletti...

Kendisini korumaya çalışan kadın aldığı bıçak darbeleriyle yere düştü. Saldırgan bu kez de üzerine oturduğu kadını yerde bıçaklamaya devam etti.

Dönerci kadını defalarca bıçaklayıp katletti... - Resim : 2

Sesleri duyarak dönerciye giren komşu esnafların müdahalesi ise saldırgan elindeki bıçak alınıp etkisiz hale getirildi. 

Dönerci kadını defalarca bıçaklayıp katletti... - Resim : 3

Güvenlik kamerasına anbean yansıyan saldırının ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 çocuk annesi Kader Balcı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamadı. Katil zanlısı Recep Özkan ise polis tarafından gözaltına alındı.

Dönerci kadını defalarca bıçaklayıp katletti... - Resim : 4

'İNDİRİM İSTEDİM YAPMADI' DİYE SAVUNDU

Recep Özkan'ın yüzde 41 akli dengesinin yerinde olmadığı yönünde raporu olduğu, 2014 yılında da babasını öldürdüğü belirlendi. Bu nedenle bir süre cezaevinde yatıp, çıktığı belirtilen Özkan, polisteki ifadesinde döner almak için iş yerine gittiğini belirterek, "Param yoktu indirim talep ettim ama kabul etmedi. Bunun üzerine sinirlenip, saldırdım" diye kendisini savunduğu öğrenildi. Parasının olmadığını söyleyen Özkan'ın üst aramasında ceplerinden 170 lira çıktı kaydedildi.

Özkan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ÖLÜRKEN ÇOCUKLARINI DÜŞÜNDÜ: 'ABİ ÇOCUKLARIM GÖRMESİN BENİ'

Vahşice katledilen Kader Balcı'ya komşu dükkanın sahibi olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Esnaf Ertan Türk, çığlık sesleri duyup dönerciye girdiğini ifade ederek, "Gittiğim de kadın yerde yatıyordu. Bıçaklanmıştı, baygındı. 112'yi aradım, yol tarifi için dışarı çıktım. Şahsı salmadık, kaçmasın diye sandalyeye oturttuk, tepkisizdi polisleri aradım. Polisler geldi, teslim ettik. Kadın ölmeden önce, 'Abi çocuklarım görmesin beni' dedi. 'Tamam abla konuşma sakin ol' diyerek, ambulansın gelmesini bekledik. Hastayım diye sokakta gezen ruh hastası birinin böyle bir olayı yapması, yavrularını öksüz bırakması son derece yanlış. Sözün bittiği yer, bir hiç uğruna. Çok iyi, kendi halinde bir bayandı. Bu şekilde elini kolunu sallayarak cinayet olursa, kan donduracak bir şey" diye konuştu.

Esnaf Yakup Tekin de çığlık sesleri üzerine olay yerine gittiği söyleyerek, "Fırının önünde oturuyordum. Çığlık sesleri duyduk. Sonra ne oluyor diye baktığımızda adam kadını bıçakla yere yatırmıştı. Kadın adamı itti sonra adamı biz aldık. Bayan bıçaklanmıştı zaten. Adam kadından 5 liramı 7 liramı ne indirim istemiş. Adam, 'Kadın yapmam deyince ben de bıçakladım' dedi. Adamın dediği bu. Ben de indirim için bir kadın mı bıçaklanır diye tepki gösterdim" ifadelerini kullandı.

Dönerci kadını defalarca bıçaklayıp katletti... ile ilgili etiketler Tekirdağ cinayet polis dönerci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.