Donald Trump ve eşi Melania Trump kimdir? Trump serveti ne kadar?

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump’ın koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığı açıklandı. Peki, Donald Trump ve eşi Melania Trump kimdir? Trump serveti ne kadar? İşte detaylar…

Koronavirüs salgınına karşı her daim ciddiyetsizliği ile tanınan ve sürekli olarak eleştirilen ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump’ın test sonuçlarının pozitif çıktığı belirlendi. Sonucu alana kadar karantinaya gireceğini söyleyen Trump, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında eşiyle birlikte koronavirüse yakalandığını duyurdu.

DONALD TRUMP KİMDİR?

1946 yılında ABD’nin en çok gelişen eyaletlerinden birisi olan New York’ta dünyaya gelen Donald Trump, 1,90 metre boyunda 73 yaşında bir iş adamı ve aynı zamanda ABD Başkanıdır. Şu ana kadar 3 ayrı evlilik yapan Donald Trump, il evliliğini Ivana Trump ile 1977 senesinde yaptı. 1993 yılında Marla Maples ile dünya evine giren Trump, 2005 yılında son evliliğini Melania Trump ile yapmıştır. Tüm evliliklerinden dünyaya 5 çocuk dünyaya getirmiştir. Çocuklarına olan ilgisi ile ABD medyasında da sık sık gündeme gelen Trump hayatı boyunca ABD Başkanı olmanın hayalini kurduğunu dile getirmiş ve hayatının emeklilik zamanlarında ABD Başkanlığı koltuğuna oturmuştur.

MELANİA TRUMP KİMDİR?

Michelle Obama, Princeton Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Harvard Hukuk Okulu’nda yüksek lisans yaparak ABD tarihinin ilk yüksek lisanslı first lady’si olma özelliğini taşıyordu. Yeni first lady Melania Trump ise üniversitenin ilk yılında okuldan kaydını sildirerek modellik yapmaya başladı. Şimdi 46 yaşında olan Slovenya doğumlu Trump, hayatına mücevher tasarımcısı olarak devam ediyor.

Eski adıyla Melania Knauss, 1998 yılında ilişkiye başladığı Donald Trump’la 2005 yılında evlenerek Trump’ın üçüncü eşi oldu. Evliliğin ilk yılında Barron adını verdikleri erkek çocuklarını dünyaya getirdi.

 

Donald Trump ve eşi Melania Trump kimdir? Trump serveti ne kadar? ile ilgili etiketler Donald Trump Melania Trump ABD başkan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.