Dolar yeni bir rekor daha kırdı...

Serbest piyasada dolar ve euro fiyatları gün rekorla başladı ve öğle saatlerine doğru artışını sürdürdü. Dolar 3.15 lira ve Euro ise 3,48 liranın üzerinde işlem görüyor

HDP yöneticileri ve milletvekillerinin gözaltına alınması ve Diyarbakır'daki patlamanın etkisiyle dolar 3.15 lira ile yeni tarihi zirveye yükseldi.

BORSA EKSİDE

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,14 düşüşle 75.805,47 puandan başladı. Öğle saatlerine Borsa'da düşü artarken değer kaybı yüzde 2,20 seviyelerini buldu.

Açılışta, BIST 100 endeksi 875,90 puan azalırken bankacılık endeksi yüzde 1,29, holding endeksi yüzde 1,67 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında tek kazandıran yüzde 0,09 ile finansal kiralama, faktoring, en çok değer kaybeden ise yüzde 1,96 ile inşaat oldu.

ALTINDA SON DURUM

Altının gram fiyatı, küresel piyasalarda azalan risk iştahına bağlı olarak dolar kurundaki yükselişle 130 liranın üzerinde dengelendi.

Dolar yeni bir rekor daha kırdı... ile ilgili etiketler Dolar Rekor Euro parite
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.