'Dolar ve altın alınmalı mı?' sorusuna uzmanından yanıt: Alacaksanız Sterlin alın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TL'yi güçlendirecek yeni adımları açıklamasının ardından dolar geçtiğimiz gün 18 TL'den 12 liraya kadar düştü. Piyasalarda yaşanan tarihi dalgalanmaların ardından Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'ten uyarı geldi. Memiş, "Eğer kağıt paraya yatırım yapacaksanız Sterlin alın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün dolar kurunun 18 TL'yi gördüğü sıralarda yeni ekonomik tedbirleri açıkladı. Erdoğan'ın yeni ekonomik tedbirleri açıklamasının ardından dolar 12 liraya kadar düştü. Yaşanan bu düşüşün ardından 'Dolar ve altın alınmalı mı?' sorusu gündeme geldi.

 İSLAM MEMİŞ'TEN STERLİN ÇAĞRISI

Dolar çöktükten sonra "Bu daha fragman yarını bekleyelim" diyen İslam Memiş'ten yeni uyarılar geldi. İslam Memiş, kağıt paraya yatırım yapacaklara "Sterlin alın" tavsiyesinde bulundu. İslam Memiş, Twitter hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Sterlin alın, 2022'de doları sağlam tokatlar!

"Eğer ısrar ile kağıt paraya yatırım yapacak olan varsa (ki erken) İngiliz Sterlini’ne (GBP) derim. Sterlin, 2022’de doları sağlam tokatlar. Sterlin, Sterlin, Sterlin…"

Sterlin serbest piyasada saat 13:00 itibariyle 18 liranın üzerinde işlem görüyor...

Gümüş alan kazandı!

Aylardır gümüye yatırım yapın diyen İslam Memiş altın mı gümüş mü sorularına da "10 liranın üzerinden değil, 8 liradan gümüş alan kazandı." değerlendirmesiyle cevap verdi.

'Dolar ve altın alınmalı mı?' sorusuna uzmanından yanıt: Alacaksanız Sterlin alın ile ilgili etiketler altın Dolar döviz sterlin İslam Memiş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.