Dolar ne kadar? Euro kaç lira? 28 Eylül güncel döviz kuru!

Dolar ne kadar? Euro kaç lira? Canlı güncel dolar kuru! 28 Eylül 2020 Pazartesi gününde dolar ve euro da son durum detaylar haberimizde…

Dolar/TL bazında yeni haftaya 28 Eylül Pazartesi gününde artışla başladı. Şu anda anlık olarak 7,76 TL’den işlem gören dolar da Cuma günü az da olsa bir düşüş gözlerden kaçmamıştı.

Geçen hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB), piyasa beklentilerinin aksine politika faizini 200 baz puan artırarak yüzde 10,25'e çıkarması ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK), normalleşme adımları kapsamında bankaların türev işlem limitlerini yükseltmesi kararları sonrası 7,51 seviyelerine kadar düşen dolar/TL, yeni haftaya yükselişle başladı.

Dolar/TL, Asya piyasalarında sığ işlemlerin yaşandığı saatlerde 7,82 TL civarlarını gördükten sonra düşüşe geçerek saat 10.30 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,9 üzerinde 7,73 TL den işlem gördü.

28 EYLÜL DOLAR EURO CANLI GÜNCEL DÖVİZ KURU

Dolar alış: 7,76 TL
Dolar satış: 7,76 TL

Euro alış: 9,02 TL
Euro satış: 9,03 TL

Dolar ne kadar? Euro kaç lira? 28 Eylül güncel döviz kuru! ile ilgili etiketler Dolar Euro döviz kuru
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.