Dokuz Oğuz Dizisi Konusu Nedir? Dokuz Oğuz oyuncuları kimler?

Yazar Süleyman Çobanoğlu'nun senaryosunu yazdığı Dokuz Oğuz dizisi Fox Tv'de yakında başlıyor. Kubilay Aka ve Deniz Işın'ın başrollerini paylaştığı Dokuz Oğuz konusu ve oyuncularıyla merak uyandırıyor. Yasemin Allen'in de yer aldığı savaş dizisi Dokuz Oğuz büyük ses getirdi.

Dokuz Oğuz dizisi yakında başlıyor. Bu sezon dizilerden beklediğini bulamayan Fox Tv Dokuz Oğuz projesiyle geliyor. Yeni sezonda özellikle Pazar akşamları Teşkilat dizisine rakip olabilecek Dokuz Oğuz oyuncu kadrosu da ona göre şekilleniyor.

Kubilay Aka ve Yasemin Allen'in başrollerini paylaştığı Dokuz Oğuz dizisi çekimleri de yakında başlıyor. Aralık ayı itibariyle ekrana gelmesi beklenen dizinin yönetmenliğini Cem Akyoldaş yapıyor.

SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU SENARİST....

Ünlü yazar ve Şair Süleyman Çobanoğlu'nun senaryosunu yazdığı Dokuz Oğuz dizisi asker dizisi olacak. Pazar akşamları yayınlanması beklenen dizinin Teşkilat'a rakip olabileceğini düşünüyor.

DOKUZ OĞUZ DİZİSİ OYUNCULARI..

Dağhan Külegeç, Deniz Işın, Tuncer Salman ve Hakan Boyav, Kubilay Aka ve Yasemin Allen'in başrollerini paylaştığı Dokuz Oğuz da Volkan Keskin, Serhat Onat, Rami YArin ‘in de dahil olduğu belirtildi.

Dokuz Oğuz dizisi son 3 karakterine kavuştu dedirten açıklama da Volkan Keskin ‘Timur’ rolüyle, Serhat Onat ‘Boran’ karakteriyle ve Rami Narin ise ‘Yiğit’ rolüyle ekranlarda olacak.

 

Dokuz Oğuz Dizisi Konusu Nedir? Dokuz Oğuz oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Kubilay Aka
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.