"Dokuz Kocalı Hürmüz’den fazlayım" diyen Tuğba Altıntop kaç kez evlediğini açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda Ensonhaber’in YouTube kanalında İlker Koç’un konuğu olan Tuğba Altıntop yaptığı evlilik itirafıyla şaşırtmıştı. ''8 tane imam nikahı kıydım, şükürler olsun. Doğruyu söylüyorum. Baktım olmadı hemen ayrıldım.'' diyen Altıntop, yanlış hesaplama yaptığını belirterek, 8 kere değil 3 kere imam nikahı kıydığını söyledi.

1996 yılında evlendiği şarkıcı Rafet El Roman'dan 2002 yılında boşanan ve bu evliliğinden iki kızı bulunan Türkiye eski güzeli & sunucu Tuğba Altıntop, geçtiğimiz haftalarda Ensonhaber’in YouTube kanalında İlker Koç’un konuğu olmuştu.

Programda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Altıntop, ''7 Kocalı Hürmüz’den fazlayım. 9 kere evlendim.'' diyerek herkesi şaşırtmıştı. 1 kere resmi, 8 kere de imam nikahı kıydığını belirten Altıntop, ''Kesinlikle imam nikahı yaparım, yaptırırım da. Evlenirim zaten. Kesinlikle benim için şarttır. Resmi evlenmeden imam nikahım oldu. 7 Kocalı Hürmüz’den fazlayım. Seda Sayan kadar olamaz. 8 tane imam nikahı kıydım, şükürler olsun. Doğruyu söylüyorum. Baktım olmadı hemen ayrıldım. Mehir almadım. Rafet’te de mehir vardı. Hiçbirisinden mehir almadım. Ben yeter ki boşanayım derdindeyim. 2,5 - 3 yıl, 2 yıl, 1 hafta, 10 gün süren de oldu. Sizin bildiğiniz isim değil, sadece Rafet’i biliyorsunuz.'' demişti.

İmam nikahı açıklamasıyla günlerce konuşulan Tuğba Altıntop, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. 8 kez imam nikahı kıydırdığını söyleyen Altıntop, yanlış anlaşıldığını söyleyerek geri adım attı.

"8 DEĞİL 3 İMAM NİKAHIM VAR"

Tuğba Altıntop, "Bir anda sorulunca heyecan yaptım, 8 imam 1 resmi nikahım var dedim. Sonra hesaplayınca yanlış olduğunu fark ettim. Çok fazla söylemişim doğrusu 3 imam nikahım var. Diğerleri arkadaşımdı. Yanlış hesaplamışım matematikten sınıfta kaldım" dedi.

"Dokuz Kocalı Hürmüz’den fazlayım" diyen Tuğba Altıntop kaç kez evlediğini açıkladı ile ilgili etiketler Tuğba Altıntop Rafet El Roman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.