Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop 9 kez evlendiğini açıkladı!

Tuğba Altıntop'un evlilik itirafı magazin gündemini salladı... Rafet El Roman'ın eski eşi ve manken Tuğba Altıntop özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Altıntop, katıldığını programda ''7 Kocalı Hürmüz’den fazlayım. 9 kere evlendim.'' diyerek herkesi şaşırttı.

1996–2002 yılları arasında şarkıcı Rafet El Roman ile evli olan ve bu evliliğinden iki kızı bulunan Türkiye eski güzeli & sunucu Tuğba Altıntop yaptığı evlilik açıklamasıyla duyanları hayrete düşürdü. Altıntop'un ilk kez açıkladığı evlilikleri magazin gündemine bomba gibi düştü. 

''7 KOCALI HÜRMÜZDEN FAZLAYIM''

Ensonhaber’in YouTube kanalında İlker Koç’un konuğu olan Tuğba Altıntop, İlker Koç’un “Resmi evlilik yapmadan imam nikâhın oldu mu?” sorusuna verdiği cevapla gündem oldu.

Tuğba Altıntop, "Kesinlikle imam nikahı yaparım, yaptırırım da. Evlenirim zaten. Kesinlikle benim için şarttır. Resmi evlenmeden imam nikahım oldu. 7 Kocalı Hürmüz’den fazlayım. Seda Sayan kadar olamaz." dedi.

 

''1 KERE RESMİ, 8 KERE İMAM NİKAHI KIYDIM''

Tuğba Altıntop açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı: "8 tane imam nikahı kıydım, şükürler olsun. Doğruyu söylüyorum. Baktım olmadı hemen ayrıldım. Mehir almadım. Rafet’te de mehir vardı. Hiçbirisinden mehir almadım. Ben yeter ki boşanayım derdindeyim. 2,5 - 3 yıl, 2 yıl, 1 hafta, 10 gün süren de oldu. Sizin bildiğiniz isim değil, sadece Rafet’i biliyorsunuz. Allah izin verirse tabii ki resmi ve imam nikah olmak kaydıyla inşallah Allah’ım bana nasip eder de aklımdaki kişiyle evlenirim. Maşallah tanıdık imamlarımız da vardı. Allah razı olsun" dedi.

10'UNCU EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK

Yeniden evlenmek istediğini de belirten Tuğba Altıntop, “Allah izin verirse tabii ki resmi ve imam nikâh olmak kaydıyla aklımdaki kişiyle evlenirim” şeklinde konuştu.

Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop 9 kez evlendiğini açıkladı! ile ilgili etiketler Tuğba Altıntop Rafet El Roman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.