Doktorundan izin çıkmadı! Zeynep Bastık konserlerini iptal etti

29 yaşındaki ünlü popçu Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde merdivenlerden düşmüş ve omurga kemiğini kırmıştı. Son sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Bastık, yakın zamanda vereceği konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını açıkladı. Zeynep Bastık sahnelere geri döneceği tarihi de duyurdu.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık yaklaşık 2 hafta önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerinden iki tanesini kırmıştı. Son durumu sevenleri tarafından merak konusu olan Bastık, Instagram'dan bir açıklama yaparak hayranlarına bilgi verdi. Genç şarkıcı ayrıca yakın zamanda vereceği İzmir ve Ankara konserini de iptal etmek zorunda kaldığını duyurdu.

 

OCAK AYININ SONUNA KADAR KONSER VEREMEYECEK

Zeynep Bastık, doktorunun izin vermemesi nedeniyle Ocak ayına kadar sahne alamayacak. İşte Zeynep Bastık'ın ''Durum var'' başlığıyla yayınladığı o mesaj....

''Merhabalar... Herkese bir duyuru yapacağım çünkü dün doktor kontrolüme gitmemin üzerinden son durumum güncellendi. Önümüzde konserler var... Sizleri bilgi sahibi etmem gerekiyor bu konuyla ilgili. İyileşiyorum, 10 günde de baya iyi bir yol katettim aslında. Biyolojik iyileşme dediğimiz şeyin bu tarz kırıklarda tamamiyle süreci uzatmamak ve sonrasında daha büyük sancılara ve ağrılara yol açmaması açısından 6 haftayı tamamlamamız gerekiyor bir performans sergilemeden ya da sağlığına kavuşmuşsun gibi hareketlerde bulunmadan. Ben daha 15 gündür yaşıyorum bu süreci. Dün doktora gittim. Ayın 30'unda İzmir'de, yılbaşında Ankara'da konserim vardı. Bunları yapıp yapamayacağımı sordum doktoruma. Çünkü yürüyebiliyorum, hareket edebiliyorum. Fakat sola doğru eğilmek ya da bacağımı birazcık fazla hızlı öne atmak gibi. Kendimi sahnede performans sergilerken düşünürsem birçok şeyi yapamayacağım gerçeğiyle yüzleştim dün. 1 ay kadar bir süreyle konser veremeyeceğim gibi görünüyor. Ocak 20'lerin başı gibi sürecim bitmiş oluyor. İyileşme sürecimi tamamlamış oluyorum. O süreye kadar konser yapmam kesinlikle ve kesinlikle yasak. Önümüzdeki konserlerimiz maalesef iptal olmak durumunda. Ocak'ın son 2 haftasına kadar kesinlikle konser yapmama, performans sergilememe izin yok. Beklenmedik bir kaza. Çok istiyordum bu konserleri yapmak, sizlerle buluşmak. Ama Ocak'ta bomba gibi döneceğim. Sizi seviyorum''

 

 

 

Doktorundan izin çıkmadı! Zeynep Bastık konserlerini iptal etti ile ilgili etiketler Zeynep Bastık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.