Omurga kemikleri kırılan Zeynep Bastık'tan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Şarkıcı Zeynep Bastık, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2 gün önce merdivenden düştüğünü ve omurga kemiklerinin kırıldığını duyurmuştu. Bir süre konser veremeyecek olan Bastık son sağlık durumuyla ilgili bir açıklama paylaştı.

''Ara, Mod, Savaştım Harbiden, Uflanmıyor Bu, Felaket, Bırakman Doğru mu'' gibi şarkıları dillere dolanan 29 yaşındaki şarkıcı Zeynep Bastık talihsiz bir kaza geçirdi.  2 gün önce merdivenlerden düşen Bastık'ın omurga kemikleri kırıldı. 

''KEMİKLERİMİN 2 TANESİNİ KIRDIM''

Kötü haberi sosyal medya sayfasından duyuran Bastık, Bir süre sahnelere ara vereceğini belirten Bastık, "Selam dostlar. Ben iki gece önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum. Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım. Ciddi ağrılar ve harekete bağlı sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir süre konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da bunun için üzgünüm... Lütfen nereye bastığınıza, sağınıza, solunuza dikkat edin. En kısa zamanda bomba gibi dönmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi seviyorum" ifadelerini kullandı.

Omurga kemikleri kırılan Zeynep Bastık'tan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

SON DURUMUNU AÇIKLADI

Son sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olan Zeynep Bastık'tan yeni haber geldi. Genç popçu paylaşımına "Minik minik yürüyorum. Sabah şiddetli bir ağrıyla kalktım ama şimdi yavaş yavaş azaldı. Ben kısa zamanda zımba gibi olurum" notunu düşerek sevenlerinin yüreğine su serpti. 

Omurga kemikleri kırılan Zeynep Bastık'tan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama - Resim : 2

 
Omurga kemikleri kırılan Zeynep Bastık'tan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama ile ilgili etiketler Zeynep Bastık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.