Doğalgaz yardımı nasıl alınır? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Nereden başvurulur?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğalgaz fatura desteği yapılacağını açıklamasının ardından ihtiyaç sahibi aileler harekete geçti. Peki doğalgaz yardım başvurusu nasıl yapılır? Nereden başvurulur?

Doğalgaz yardımı yapılacağının açıklanmasının ardından doğalgaz desteği nasıl alınır, nereye başvurulur soruları da gündem oldu. İhtiyaç sahibi ailelerin kömür yardımı yerine doğalgaz fatura desteği alabilmesinin yolu açıldı. Peki doğalgaz fatura desteği için nereye başvurulur?

Enfalasyonla mücadele kapsamında vatandaşa doğalgaz fatura desteğinin verileceğini açıklanmasıyla birlikte doğalgaz yardımı almak için ihtiyaç sahibi aileler de harekete geçti. Peki doğalgaz desteği kimlere verilecek?

DOĞALGAZ DESTEĞİ NASIL ALINIR?

Soba ile ısınan vatandaşlara kömür yardımı devam edecek. Ancak doğalgaz ile ısınan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğalgaz fatura desteğini açıklamasıyla fatura yardımı alabilecek.

Doğalgaz fatura desteği ihtiyaç sahibi ailelere başvurmaları halinde verilecek.

Doğalgaz faturası desteği kimlere verilecek?

Doğalgaz faturası desteği ihtiyaç sahiplerine verilecek. Sosyal yardım alanlar bu destekten fayalanabilecek. Doğalgaz fatura desteği almak isteyen bağlı bulundukları il ve ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvurabilecekler.

 

 

 

 

 

Doğalgaz yardımı nasıl alınır? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Nereden başvurulur? ile ilgili etiketler Sosyal Yardım doğalgaz fatura desteği doğalgaz yardımı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.