Doğa Rutkay'ın ikizlerinin adı ne olacak?

2014 yılında nikah masasına oturan Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal çigti ikiz bebeklerinin dünyaya gelmesine az bir zaman kaldı. Doğuma kısa bir süre kala bebeklerinin isimlerinin neler olacağı merak ediliyor. Herkes tarafından merak edilen isimleri çift sosyal medyadan paylaştı. Peki Doğa Rutkay'ın ikizlerinin adı ne olacak? Bebeklerinin ismi ne? Detaylar haberimizde...

Büyük hayranlıkla takip edilen Doğa Rutkay'ın hamile olduğunu söyledikten sonra şimdi ise doğuma kısa bir süre kala bebeklerin isimlerinin ne olacağı merak ediliyor. Rutkay, Bloomberg HT'de Doğa Rutkay'la Her Şey Bu Masada adlı programın sunuculuğunu üstleniyor. Kerimcan Kamal ile 2014 yılında evlenen oyuncu ikizlerinin dünyaya gelmesine az bir zaman kaldı. Peki Doğa Rutkay'ın ikizlerinin adı ne olacak? Bebeklerinin ismi ne? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Doğa Rutkay'ın ikizlerinin adı ne olacak?

Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal ile 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. İkiz bebeklerine kavuşmak için gün sayan çiftin isim karasızlığı bitti... Doğa Rutkay, çocuklarına vereceği isimleri sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.
 
"PİRAYE VE RUTKAY KERİM"
 
"Kızımız olursa Piraye, oğlumuz olursa Rutkay Kerim olsun isimleri dediğimiz an...
 
Geçen yaz sabaha karşı 6’da Alaçatı’da evin bahçesinde gökyüzüne bakıp caanı gönülden dilerken...
 
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..."
 
 
DOĞA RUTKAY
Türk aktris. Tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz'in kızıdır.
 
Kariyeri
2000 senesi Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. 3 adet tiyatro oyunu, 3 filmi, 8 adet TV dizisi, 2 adet TV filmi, 6 adet TV programı var. Halen "Card Finans" reklamında rol alıp, TRT'de bir talk show yapmıştır. 2014'de KanalD de yayınlanan Buyur Burdan Bak programını sunmuştur. Şu an Show Tv de yayınlanan Güldür Güldür Show da rol almaktadır
 
OYNADIĞI FİLMLER
Cumhuriyet/Latife’nin Kız Kardeşi/1998
Şans Kapıyı Kırınca/Hostes/2004
Gen/Dr.Deniz/2005
Bayrampaşa:Ben Fazla Kalmayacağım/Gelin/2007
Dersimiz Atatürk/Latife Hanım/2009
Pak Panter/Gülizar/2010
Patlak Sokaklar:Gerzomat/Mary Jane/2012
Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede/Leyla Şekerci/2012
Dedemin Fişi/Pervin/2016
 
 
OYNADIĞI DİZİLER
Güldür Güldür Show/Yeter/2013
Günaydın İstanbul Kardeş/Sadenaz/1998
Çiçeği Büyütmek/1998
Aşkım Aşkım/Layla Uzun/2001
Pembe Patikler/Zeliş/2002
Her Şey Aşk İçin/2002
Şeytan Sofrası/Lale/2002
Halk Düşmanı/Deniz/2004
Bendeniz Aysel/Aybike/2005
Avrupa Yakası/Esra/2006
Şölen/Şölen/2007
Kandıramazsın Beni/2009
 
DEDEMİN FİŞİ
Dedemin Fişi, yönetmenliğini Meltem Bozoflu'nun, senaristliğini Murat Kepez, Eray Akyamaner, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin'in yaptığı ve hikâyesi Yılmaz Erdoğan'a ait olan; Güldür Güldür Ekibinden Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Doğa Rutkay, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Uğur Bilgin'in yer aldığı ve yapımcılığını BKM'nin üstlendiği 2015 yapımı komedi türü Türk Filmi.[2]Filmin galası 20 Ocak 2016 tarihinde BKM Tiyatro'da yapılırken, sinema salonlarında 22 Ocak 2016 tarihinde vizyona girdi.
 
 
OYUNCULAR
Ali Sunal - Rıfat Çirci/Sırat Çirci
Onur Buldu - Marif Çirci/Arif Çirci
Meltem Yılmazkaya - Döndü Şimşir/Dürdane Çirci
Alper Kul - Hicri Çirci/Hilmi Çirci
Uğur Bilgin - Remzi Çirci/Ramiz Çirci
Özge Borak - Nurgül Çirci
Ayşen Gruda
Aziz Aslan - Şinasi
Onur Atilla - Vecdi Şimşir
Doğa Rutkay - Pervin Kaya
Ayşegül Akdemir - Türkan Şimşir
Erdem Yener - Bora Çirci
Burak Topaloğlu - Ivan
İrem Sak - Kader Çirci
Kıvanç Baran Arslan - Rıza
Özlem Tokaslan - Üzerlik
Zeynep Kankonde - Semra
 
 
DOĞA RUTKAY'IN ROL ALDIĞI DİZİ AŞKIM AŞKIM
Aşkım Aşkım, 2001'de Kanal D'de yayımlanan ve 2008'de Kanal 1'de yeni bölümleri ile yayımlanan dizi. Başrollerinde Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil ve Doğa Rutkay oynamıştır. 2008'de çekilen bölümlerinde Necati rölünü Barış Aksavaş yerine Durul Bazan canlandırmışdır. Ayrıca 2008'de çekilen bölümlerde Tarık Usta yoktur. Tarık Usta yerine lokantaya alınmış olan Hadise vardır. 2001'de çekilen Aşkım Aşkım'ın yönetmeni Filiz Kaynak, 2008'de çekilen Aşkım Aşkım'ın yönetmeni Nursan Esenboğa'dır.
 
KONU
Zümrüt ve Şener kızları Layla ile bir restorant işleten bir çifttir. Restorantta Tarık Usta, Makiko, Necati ve Gözde çalışmaktadır. Tarık Usta Makiko'ya aşık olsa da bir türlü ona bunu söyleyememektedir. Şenol Kaptan ise çevrede balıkçılık yapan biridir ve o da Makiko'ya aşıktır. Kısa sürede Tarık Usta ile Şenol Kaptan arasında bir yarış başlamıştır. Şener karısı Zümrüt'ü sevmesine rağmen Gözde'ye sarkıntılık etmektedir. Çoğu zamanda Zümrüt'e yakalanır. Zümrüt restoranın birinci sınıf restoran olmasını istemektedir. Necati, Zümrüt ve Şener'in kızları Layla'ya platonik aşıktır. Gözde Şener'in sarkıntılıklarından kurtulmaya çalışmakta ama Şener'in vaadlerine kanmaktadır. 2008'de ise Tarık Usta restorantdan ayrılır. Zümrüt ve Şener, Tarık Usta yerine Hadise isimli birini işe alırlar. Bu sefer Makiko ile Şenol Kaptan arasında iyice bir yakınlaşma olur. Hadise'de Şenol Kaptan'ı sevdiği için Hadise ile Makiko arasında bir yarış başlar. Şenol Kaptan'ın annesi Hatice oğlunun Hadise ile evlenmesini istemektedir. Şenol Kaptan'ın babası Osman Kaptan ise oğlunun kararına karışmak istemez. Restoranta gelen müşterilerden birkaçı hesabını ödemeyince de Zümrüt Osman Kaptan'ı güvenlik görevlisi olarak işe alır. Şener doktora gidip fıtık hastasıymış gibi davranır. Böylelikle Zümrüt Şener'e daha iyi bakacaktır. Zümrüt ise Şenol Kaptan'ın annesi Hatice'yi hastabakıcı olarak göreve alır. Kısa zamanda Şener'in yaptığı bu yalan ortaya çıkacaktır.
Doğa Rutkay'ın ikizlerinin adı ne olacak? ile ilgili etiketler Doğa Rutkay ikizlerinin adı ne olacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.