''Özcan, Anayasa'yı bozarak ayrıştırıcı toplum mühendisliği yapıyor. 'Özcanomi' kurallar koyuyor!"

Gazeteci Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-Yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Gazeteci-yazar ve Sosyolog Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin yeni bölümünde, CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın sığınmacıların nikah ücretleri ile ilgili ilginç kararını masaya yatırdı.

"BUNA BALON POLİTİKASI DİYORUZ"

Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, "Bu nasıl bir algoritma? Evlilik gibi boşanmak da çok normal. Boşanıp yeniden evlenmek isteyenlere neden zam yaparak engel olmak istiyorsun? Biz buna balon politikası diyoruz. Önceki dediklerini yaptıramadın, bunu nasıl yaptıracaksın. Buna ayrıştırıcı toplum mühendisliği diyebiliriz. Özcan Anayasa'daki kuralları bozuyor. Yaptığı şey anomik, 'Özcanomi' kurallar koyuyor.

"ÖZCAN YARIN DA BAŞKA BİR ŞEY SÖYLEYECEK, MEŞRUİYET KRİZİNE SEBEP OLACAK"

Özcan artık yarın da başka bir şey söyleyecek, siyasi durumu ortada. Yarın bu durum meşruiyet krizine sebep olacak. Cumhuriyet 'Halk' Partisi'nin Belediye Başkanı Özcan'ın halk arasında ayrımcılık yapması kendi ilkelerine aykırı." sözlerini kullandı.

"BELKİ DE İHRAÇ EDİLİP YEPYENİ BİR PARTİ KURMAK İSTİYOR"

Fikri Akyüz, "Disiplin savunmasından sonra böyle bir çıkış yapması 'Beni ihraç edin' demek olabilir. Belki de yepyeni bir parti kurmak istiyor. Popülist davranıyor. Toplumdaki tepkiyi istismar ederek desteklerini almaya çalışıyor. Hem muhafazakarlara hem de milliyetçilere şirin görünmeye çalışıyor. İhraç edilmek suretiyle kahramanlaşmak isteyen birisiyle karşı karşıyayız." şeklinde konuştu.

Hulki Cevizoğlu ve Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

''Özcan, Anayasa'yı bozarak ayrıştırıcı toplum mühendisliği yapıyor. 'Özcanomi' kurallar koyuyor!" ile ilgili etiketler CHP Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu fikri akyüz Tanju Özcan mülteciler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.