Djokovic Medvedev maçını kim kazandı? Avustralya Açık'ta kim şampiyon oldu?

Avustralya Açık tek erkekler finalinde Djokovic ile Medvedev karşı karşıya geldi. Tenis severler ise Avustralya Açık'ta kimin maçı kazanarak şampiyon olduğunu merak eder hale geldi. Djokovic Medvedev maçını kim kazandı?

Avustralya Açık tek erkekler finalinde dünyanın 1 numarası Sırp Novak Djokovic ile 4 numaralı seribaşı olan Medvedev karşı karşıya geldi.

Sezonun ilk Grand Slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta Rus Daniil Medvedev ile Sırp Novak Djokovic tek erkekler finalinde şu ana kadar müthiş bir mücadele içerisine giriştiler. Toplamda 17 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, Avustralya Açık'ta daha önce 8 final mücadelesinin hepsinden galip ayrıldı.

4 numaralı seribaşı olan Medvedev, kariyerinde ikinci kez bir Grand Slam finaline çıktı. Rus raket, 2019'da ABD Açık'taki ilk finalinde Rafael Nadal'a 3-2 yenildi.

Djokovic ile Medvedev arasında bugüne kadar oynanan 7 maçın 4'ünde kazanan taraf Sırp tenisçi olmuştu.

Djokovic:3
Medvedev:0

Djokovic Medvedev maçını kim kazandı? Avustralya Açık'ta kim şampiyon oldu? ile ilgili etiketler djokovic medvedev avustralya açık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.