Djokovic Medvedev maçı şifresiz Eurosport nasıl izlenir?

Avustralya Açık Erkek Finalinde Djokovic ile Medvedev karşı karşıya geliyor. Bu müthiş mücadele Eurosport ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Peki, şifresiz Eurosport nasıl izlenir?

Avustralya Açık Erkek Finalinde Djokovic ile Medvedev karşı karşıya geliyor. Bu müthiş mücadele Eurosport ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Peki, şifresiz Eurosport nasıl izlenir?

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta Yunan Stefanos Tsitsipas'ı 3-0 yenen Rus Daniil Medvedev ile Djokovic karşı karşıya geliyor.

Melbourne kentinde düzenlenen turnuvadaki tek erkekler yarı final mücadelesinde, 4 numaralı seribaşı Medvedev ile 5 numaralı seribaşı Tsitsipas karşı karşıya gelmiş ve mücadeleden 6-4, 6-2 ve 7-5'lik setlerle 3-0 kazanan Medvedev finale yükselmişti.

Kariyerinde ikinci kez grand slam finaline yükselen 25 yaşındaki Medvedev, 2019 ABD Açık'taki ilk finalinde İspanyol Rafael Nadal'a 3-2 kaybetmişti. Medvedev'in finalde karşılaşacağı dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, Avustralya Açık'ta daha önce oynadığı 8 final mücadelesini de kazandı.

21 Şubat Cumartesi günü saat 11.30’da başlayacak olan Avustralya Açık Erkek Finalinde Djokovic ile Medvedev karşı karşıya gelecek ve mücadele Eurosport ekranlarından canlı yayınlanacak.

 

Eurosport Kablo TV 225, Web, Digiturk 71, D-Smart 75, Turkcell TV+ 79, Tivibu 71, numaralı kanallar üzerinden izlenebilmektedir.

Djokovic Medvedev maçı şifresiz Eurosport nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Avustralya djokovic medvedev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.