Diyette dondurma yenir mi? Dondurma haftalık diyet listesindeki yerini aldı! Ancak bir şartla...

Yaz aylarının en popüler gıdası dondurma diyette yenir mi merak ediliyor. Uzmanlar, dondurmanın içindeki glükoz ve yüksek yağ oranının gözden kaçırılmaması gerektiğini söylerken diğer yandan günlük diyet listenize dondurmanın eklenebileceğini söyleyenler de var. Peki diyette dondurma yenir mi?

Diyette dondurma yenir mi? Dondurma günlük diyet listesindeki yerini aldı! Ancak bir şartla... Diyette dondurma ne kadar tüketilebilir araştırmanız varsa dondurmanın ne kadar kalori içerdiğini sizler için araştırdık. Kalori ve kalsiyum katkısı ile yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında yerini alan dondurma kilo aldırır mı, diyette dondurma yenir mi?

Diyet yapıyorsanız ve canınız dondurma çektiyse aklınıza ilk olarak dondurma kiloa yapar mı sorusu gelir. Fazla tüketilmediği takdirde diyette dondurma yenir. Günlük diyet listenize dondurmayı birkaç kez ekleyebilirsiniz. Haftada alacağınız dondurma miktarı diyetinize uygun olmalıdır.

Diyette egzersizlerinize dikkat ederseniz ve dengeli beslenip yeterli enerji alındığında dondurmanızı da diyetinize hafta 2-3 kez ekleyebilirsiniz.

Diyette dondurma yenir mi? Dondurma haftalık diyet listesindeki yerini aldı! Ancak bir şartla...

DONDURMA KİLO YAPAR MI?

 “Ayrıca dondurmanın üzerine eklenen ekstra çikolata sosları, meyve veya meyve parçacıkları ile kuruyemişler, dondurmanın kalorisini 75-100 kalori arttırabiliyor. Bu nedenle dondurmanın tüketim sıklığına, miktarına ve çeşidine dikkat edilmeli. Sağlıklı bir beslenme düzeninde haftada 2-3 kez dondurma tüketilebilir. Kilo kontrolü için light olarak üretilen şeker ve yağı azaltılmış dondurmalar tercih edebilir ya da evde ilave şeker eklemeden meyvelerle yapılabilir”

 

Diyette dondurma yenir mi? Dondurma haftalık diyet listesindeki yerini aldı! Ancak bir şartla... ile ilgili etiketler sağlık dondurma kilo yapar mı diyette dondurma yenir mi diyet listesi dondurma kilo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.