Diyet kurabiye tarifi nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Diyet kurabiye tarifi nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? Sağlığına ve kilosuna dikkat edenler için bu kurabiye tarifi ile endişelenmelerine gerek kalmadı. Diyet kurabiye tarifi nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Diyet kurabiye tarifi nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? Hem kilonuzu hemde sağlığınıza önem veriyorsanız bu kurabiye tarifi tam size göre olacaktır. Diyet kurabiye tarifi son zamanlarda kilosunu korumak isteyenler tarafından oldukça tercih ediliyor. Hem leziz hemde sağlıklı olan Diyet kurabiye tarifi nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Diyet Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

-4 su bardağıyulaf ezmesi

-1 adet küçük boyolgun muz

-1 adetyumurta

-1 tatlı kaşığıtarçın

-1 yemek kaşığıbal

Diyet kurabiye tarifi nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Diyet Kurabiye Tarifinin Püf Noktası

Yumuşak ve yapışkan bir kıvamı olacaktır, yulaf az gelirse ekleyebilirsiniz . Damak zevkinize göre bal miktarını artırabilirsiniz.

Diyet Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

-Muzu çatal yardımıyla ezin.

-Yumurtayı, ezdiğiniz muzun üzerine kırın ve karıştırın.

-Yulafı, balı ve tarçını da ekleyip tüm malzemeleri karıştırın.

-Karışımdan istediğiniz boyutta kurabiyeler yapın.

-Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye kurabiyeleri dizin ve önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında 15-20 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Diyet Kurabiye Tarifinin Pişirme Önerisi

Altın sarısı rengine dönünce fırından çıkarınız.

Diyet kurabiye tarifi nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? ile ilgili etiketler diyet kurabiye tarifi nasıl yapılır malzemeleri nelerdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.