Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katilinin ifadesi ortaya çıktı! "Başkası zannettiğim için öldürdüm"

Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin'in katil zanlısı Erkan Baykut'un savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Ramazan Pişkin’i tanımadığını belirten Baykut, kendisine cinsel saldırıda bulunan Afgan uyruklu S.M olduğunu sandığı için öldürdüğünü söyledi.

Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak da bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te çay ocağında katledilmişti.

RAMAZAN HOCA'NIN KATİLİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Katil Erkan B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Erkan B.'nin savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı

Baykut savcılığa verdiği ifadede Ramazan Pişkin’i tanımadığını kendisine cinsel saldırıda bulunan Afgan uyruklu S.M olduğunu sandığı için öldürdüğünü söyledi.

 

"BANA CİNSEL SALDIRIDA BULUNAN AFGAN ZANNETTİĞİM İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Katil Erkan Baykut "Ramazan Pişkin'i tanımıyorum. Ben kendisini Afgan uyruklu Saboor Muradı kişi zannettim. Saboor isimli kişiyi babamın yanında çalıştığı için tanıştım. Kendisi beni evine davet ederdi. Bana sigara içtiğimi bildiği için uyuşturucu hap ve Afgan macunu olarak bilinen maddelerden veriyorlardı. Ben kendimi kaybediyordum. Bu kişiler tarafından 2017-2021 tarihleri arasında cinsel istismara da uğradım. Bu istismara ilişkin herhangi bir şikayetim bulunmamaktır. Sadece aileme anlattım" dedi.

Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katilinin ifadesi ortaya çıktı! "Başkası zannettiğim için öldürdüm" ile ilgili etiketler Diyarbakırlı Ramazan Hoca İstanbul katil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.