Diyarbakır'da tekstil dükkanında patlama! 25 kişinin hastanelik olduğu patlama anı kameralarda...

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki bir tekstil dükkanında çıkan yangın sonrası patlama meydana geldi. 25 kişinin dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı yangın sırasında yaşanan patlama güvenlik kameralarına yansıdı.

Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi Cengizler Caddesi üzerinde bulunan bir tekstil dükkanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Sabaha karşı saat 04.20 sıralarında çıkan yangın, kısa sürede dükkanı alev topuna çevirdi.

Diyarbakır'da tekstil dükkanında patlama! 25 kişinin hastanelik olduğu patlama anı kameralarda...

İlk belirlemelere göre yangın nedeniyle içeride gaz sıkışmasından kaynaklı daha sonra patlama meydana geldi. Patlama anı çevredeki bir dükkanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Diyarbakır'da tekstil dükkanında patlama! 25 kişinin hastanelik olduğu patlama anı kameralarda... - Resim : 2

25 kişinin dumandan etkilendiği, 2 kişinin de yaralandığı yangın ile ilgili incelemeler sürüyor.

Diyarbakır'da tekstil dükkanında patlama! 25 kişinin hastanelik olduğu patlama anı kameralarda... ile ilgili etiketler Diyarbakır patlama Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.