Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararına Danla Bilic önce tepki gösterdi, ardından geri adım attı!

Disney Plus, 8 milyon dolar harcadığı Atatürk dizisini Ermeni lobisinin baskısı nedeniyle platformda yayınlamama kararı aldı. AK Parti'den ve birçok sosyal medya kullanıcısından Disney'in skandal kararına tepki gelirken sözde muhalifler ve her olayda hükümeti eleştiren tweetler atan ünlü isimlerden ses çıkmadı. Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ise önce Disney'e tepki gösteren bir tweet paylaştı. Ardından yazdıklarını silerek geri adım attı. Bilic'e iki yüzlülüğü nedeniyle tepki yağdı.

Disney Plus, 8 milyon dolar harcadığı Atatürk dizisini Ermeni lobisinin baskısı nedeniyle platformda yayınlamama kararı aldı. Karar Türkiye'de tepkiyle karşılandı. AK Parti'den ve birçok sosyal medya kullanıcısından Disney'in skandal kararına tepki gelirken sözde muhalifler ve her olayda hükümeti eleştiren tweetler atan ünlü isimlerden ses çıkmadı.

ÖNCE DİSNEY'E TEPKİ GÖSTERDİ!

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ise Disney Plus'ı boykot eden bir tweet attı.

Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararına Danla Bilic önce tepki gösterdi, ardından geri adım attı!

Sosyal medya fenomeni tweetinde, "#DisneyPlusBoykot afedersiniz konuya anca hakim olabildim. Hadi s…r yürü!" ifadelerini kullandı.

SONRA GERİ ADIM ATTI! TEPKİ YAĞDI

Bu paylaşımı sonrasında Bilic, Disney ile yaptığı anlaşmayı hatırlayınca bu tweeti hemen sildi.

Fenomen hemen ardından bir tane daha tweet attı ve yeni tweetinde, "Atam o kadar tartışmaya kapalı bir konu ki benim için Disney boykotu çok komik geliyor" notunu ekledi.

Danla Bilic'in bu ikiyüzlülüğü ise sosyal medyada büyük tepki çekti.

Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararına Danla Bilic önce tepki gösterdi, ardından geri adım attı! - Resim : 2

DANLA BİLİC'TEN AÇIKLAMA

Sosyal medya fenomeni gelen tepkiler üzerine kendi kişisel hesabı üzerinden pişkin bir açıklama yaparak, "Günün en saçma linçini yiyorum. Sabah tweet attım anca görebildim diye. 'Sen mağarada mı yaşıyorsun' gibi tepkiler gördüm. Tepki göstermişim, susmam daha mı iyi böyle bir olayda! 'Disney mi sildirdi sana tweeti?' dendi. Bana böyle konularda ne tweet attırabilirsiniz, ne de başka bir şey yaptırabilirsiniz. Kızamıyorum da! Dizney'le max alakam lansmanlarına gittim" diye konuştu.

''ARTIK FİKRİMİ SÖYLEMEME KARARI ALIYORUM''

Ardından yeni bir açıklama paylaşan Danla Bilic, ''Benim paylaşımı para için sildiğimin söylenmesini geçtim düşünülmesi bile mantıksız. Bir daha hiçbir toplumsal konuda fikrimi söylememe kararı alıyorum'' dedi.

Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararına Danla Bilic önce tepki gösterdi, ardından geri adım attı! - Resim : 3

Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararına Danla Bilic önce tepki gösterdi, ardından geri adım attı! ile ilgili etiketler Disney Plus Danla Bilic
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.