Disney Channel neden kapanıyor? Disney+ ne zaman açılacak, ücreti ne kadar?

Disney Channel Türkiye neden kapanıyor sorusu bir kez daha gündemde. Türkiye’de 7/24 saat yayın yapan televizyon kanalı Disney Channel’dan üzen haber geldi. Çocuklar ise şimdi çizgi filmleri nereden izleyecekleri konusunda tedirginleşti. Peki, Disney Channel Türkiye kapandı mı?

Ülkemizde en çok sevilen çocuk kanalları arasında yer alan Disney Channel Türkiye, yayın hayatına son vereceğini resmen açıkladı. Bunun en büyük nedenleri arasında yakın bir zamanda Disney+ platformunun Türkiye’de faaliyetlerine başlayacak olması gösterildi.

The Walt Disney Company’nin yayın platformu olan Disney+, bundan bir süre kadar önce yapılan bir açıklama ile Türkiye’ye resmen giriş yapmıştı. Şu an için aktif olmayan platform adına geri sayım devam ederken Disney Channel Türkiye’den bir veda geldi.

Disney Channel neden kapanıyor? Disney+ ne zaman açılacak, ücreti ne kadar?

Disney Channel Türkiye neden kapanıyor?

Walt Disney'in Türkiye'de çok sayıda seyirciye sahip olan çocuk odaklı kanalı Disney Channel, yayın hayatına son vereceğini resmen açıkladı. Konu hakkında yapılan açıklamada ise bunun aslında bir veda değil bir başlangıç olacağından bahsedildi.

Disney Channel neden kapanıyor? Disney+ ne zaman açılacak, ücreti ne kadar? - Resim : 2

Disney Channel’in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Size biraz hüzünlü biraz mutlu bir haberimiz var; sihirli kanalımız Disney Channel ile artık vedalaşıyoruz. Ancak sakın üzülmeyin arkadaşlarımız çünkü bu asla bir son değil, hepimiz için yepyeni bir başlangıç. Çok yakında en sevdiğimiz ve sık sık izlemek istediğimiz içerikler tüm bölümleriyle dilediğimiz her an Disney+’ta olacak!" ifadelerine yer verildi.

Disney Channel neden kapanıyor? Disney+ ne zaman açılacak, ücreti ne kadar? ile ilgili etiketler Disney Channel disney Disney Channel Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.