Disney Atatürk dizisi yayınlanmayacak mı? Atatürk dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı "Atatürk" dizisine yönelik detaylar belli oluyor. Son olarak, dijital platformda yayınlanması beklenen dizinin televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Peki, Disney Atatürk dizisi hangi kanalda yayınlacak? Ayrıntılar haberimizde...

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı ve yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı “Atatürk” dizisi Disney Plus’da yayınlanacağı duyurulmuştu. Diğer taraftan Amerika’daki Ermeni diasporasının başlattığı propaganda çalışmaları ile “Atatürk” dizisinin Disney Plus’da yayınlanmasının önüne geçilmişti. Peki, Disney Atatürk dizisi hangi kanalda yayınlacak? Detaylar haberimizde... 

Disney Atatürk dizisi yayınlanmayacak mı? Atatürk dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

ATATÜRK DİZİSİ YAYINLANMAYACAK MI? HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Aras Bulut İynemli'nin muhteşem performansıyla başrolünde yer aldığı "Atatürk" dizisi, merakla beklenen yapımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Yapımcı Saner Ayar'ın önderliğinde hazırlanan bu dönem draması, Türk milletinin kalbinde özel bir yere sahip olan Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını ve milli mücadele dönemini yepyeni bir perspektifle anlatmaya odaklanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Atatürk" dizisi Disney Plus yerine Fox TV'de yayınlanacak. Yayın 29 Ekim 2023’te “Tüm Türkiye’ye armağan” sloganıyla yapılacak. Atatürk'ün büyük mücadelesini ve vatanseverliğini anlatan bu dizi, izleyicileri duygu dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Atatürk" dizisi, yapımcı Saner Ayar tarafından hazırlanacak özel montajlı haliyle sinemalarda da izleyiciyle buluşacak. İki bölüm olarak kurgulanacak olan bu özel sinema versiyonu, seyircilere televizyondan farklı bir deneyim sunacak. Tarihi atmosferin büyüsü, sinema salonlarında daha da etkileyici bir şekilde yaşanacak ve izleyiciler, Atatürk'ün hayatının en önemli kesitlerini sinema perdesinde hissedecek.

"Atatürk" dizisi, tarihi gerçeklerden özenle yola çıkılarak, duygusal ve akıcı bir senaryoyla izleyicileri büyüleyecek. Başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin etkileyici performansı ve dizi ekibinin özverili çalışmasıyla, Türk milletinin tarihine olan vefa borcumuz bir kez daha hatırlanacak.

İki farklı platformda ve özel bir sinema versiyonuyla izleyiciyle buluşacak olan "Atatürk" dizisi, tüm Türkiye'nin gurur kaynağı olmaya aday. Büyük bir heyecanla beklenen yayın tarihi yaklaştıkça, dizinin muhteşem atmosferi ve oyunculukları hakkında daha fazla detay ortaya çıkacak. Türk milletine "Atatürk" dizisiyle unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlayan yapımcılar, tüm izleyicileri bu tarihi serüvene davet ediyor.

 

Disney Atatürk dizisi yayınlanmayacak mı? Atatürk dizisi hangi kanalda yayınlanacak? ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk Aras Bulut İynemli Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.