Dışişleri Bakanı Tillerson görevi mi bırakıyor?

ABD'de son günlerde Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un görevi bırakacağına dair iddialar gündemin ilk sıralarında yer alıyor.

ABD'de son günlerde Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un görevi bırakacağına dair iddialar gündemin ilk sıralarında yer alıyor.

Son gelen bilgilere göre göreve geldiği günden bu yana ABD Başkanı Trump'un damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner ile sorunlar yaşadığı bilinen Tillerson'un sabrı taştı.

Özellikle Katar krizi konusunda yapıcı bir tavır alınması gerektiğini düşünen ve bu yönde açıklamalar yapan Tillerson'un Kushner'in taraf tutan tutumu nedeniyle büyük rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

Tillerson'un önümüzdeki günlerde görevini bırakmayı düşündüğü ve konudan haberi olan Trump'un kendisini kararından vazgeçmesi için ikna etmeye çalıştığı iddia edildi.

Dışişleri Bakanı Tillerson görevi mi bırakıyor? ile ilgili etiketler ABD istifa rex tillerson
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.