Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanlarının tahminlerine göre tüm yurdu etkisi altına alması beklenen sağanak yağış geliyor.

Ramazan Bayramı tatilinin ikinci gününde uzmanlar hava durumu tahmini yaparak vatandaşları uyardı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre yurt genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 BİRÇOK KENTTE KUVVETLİ SAĞANAK

Yağışların; Manisa, Kütahya, Düzce, Bilecik, Bolu, Karabük, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Konya'nın kuzey ve batısı, Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Kayseri, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor. Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında bu gece saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

İÇ KESİMLER VE KUZEYBATIDA SICAKLIK DÜŞÜYOR

Hava sıcaklığının iç ve kuzeybatı kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

MARMARA VE KUZEY EGE'DE KUVVETLİ RÜZGAR

Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bu akşam saatlerinde Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

 

Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji uyardı ile ilgili etiketler hava durumu bayram Meteoroloji Yağmur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.