Diriliş Ertuğrul'un filmi mi olacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, "Diriliş Ertuğrul"un filminin de çekileceği müjdesini verirken, dizide "Diriliş Osman" bölümüne de geçileceğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Cengiz Semercioğlu “Diriliş Ertuğrul” dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’la gerçekleştirdiği röportajda, "Kendisiyle ilgili sektörde sürekli pozitif şeyler duyuyordum da bu kadar donanımlı biriyle karşılaşacağımı tahmin etmiyordum... Henüz 34 yaşında olmasına rağmen tarihe ilgisi ve bilgisiyle dikkat çeken Bozdağ dönem dizilerinde giderek en iddialı isim konumuna yükseliyor. TRT’ye hazırladığı yeni dizisi “Kut’ül Amare”nin Riva’daki devasa setini görünce Türk dizi sektörü adına gururlandım. Bugüne kadar yapılmış en pahalı plato bu... 1914’ün Irak’ın Kut kentinin birebir canlandırıldığı platoda 'iyi ki tanışmışım' dediği Bozdağ ile projeler hakkında konuştu.

Mehmet Bozdağ röportajından satırbaşları şu şekilde:

3 sezon tasarlamıştım. Ama ilgi çok yoğun olunca 4. sezona da devam etme kararı aldık. Ertuğrul kısmı bir sezon daha devam edecek. Nasip olursa “Diriliş Osman” kısmına da geçmeyi planlıyorum. “Diriliş”in filmi de olacak.

Emeğini veren herkesin parası bizde vaktinde ödeniyor. Normalde ekiple senaryoyu yazıyoruz. Sonra herkese senaryoyu okutuyorum. Her hafta sonu bir diğer bölüme geçerken ekip başlarıyla senaryoyu masaya yatırıyoruz. Biz de onlara bölümü izleyip ne yapmaları gerektiğini söylüyoruz. O yüzden inanılmaz bir çalışma sistemimiz var.

Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş projelerinde yer alıp almayacağı yönündeki soruya Mehmet Bozdağ şu yanıtı verdi:

"Daha kesinleştirmedik. 16 reyting alan bir diziyi bu kadar sevdirdikten sonra suyunu çıkarmadan naif bir şekilde bitirmek gerek. Müthiş bir reyting aldı bu sezon da. İnşallah daha da artacak."

Diriliş Ertuğrul'un filmi mi olacak? ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul Engin Altan Düzyatan Mehmet Bozdağ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.