Diriliş Ertuğrul bu hafta yayınlanacak mı?

Ekranların reyting rekortmeni dizizi Diriliş Ertuğrul, her hafta izleyicileri ekranlara kilitliyor. Başrol oyunculuğunu sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın üstlendiği yapım 7'den 70'e herkese hitap etmesi nedeniyle çok ilgi görüyor. Fakat TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinden hayranlarına geçtiğimiz günlerde bir kötü haber gelmişti. Geçtiğimiz günlerde sette çıkan yangın çekimlerin aksamasına neden oldu. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ne zaman? Bu hafta yayınlanacak mı? 99. Bölüm ne zaman? detaylar haberimizde...

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, hemen her kesime hitap eden ve tarihimizi en güzel şekilde yansıtan dizilerden biri. Her hafta yayınlanan birbirinden heyecanlı bölümleriyle seyircileri ekrana kitlemeyi başarıyor. Ancak Diriliş Ertuğrul, geçtiğimiz günlerde hayranlarını üzecek bir durum yaşadı. Sette çıkan yangından dolayı ekibin çalışma alanları ve giysileri zarar gördü. Bu da çekimlerin aksamasına neden oldu. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ne zaman? Bu hafta yayınlanacak mı? 99. Bölüm ne zaman? detaylar haberimizde...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL HAYRANLARINA KÖTÜ HABER!

Önceki hafta Diriliş Ertuğrul'da yaşanan yangının maliyeti büyük oldu. Diriliş Ertuğrul bu hafta yok. Yapılan açıklamada çekim koşullarının çok zorlaşması bölümün ertelenmesine yol açtı' denildi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi hakkında hayranlarını üzecek bir haber geldi. Sette çıkan yangın nedeni ile Diriliş Ertuğrul ertelendi! İşte yeni bölüm yayın tarihi ve yapımcının sosyal medya açıklaması.

Geçtiğimiz günlerde Diriliş Ertuğrul dizisinin Riva’da bulunan çekim platosunda kostümlerin bulunduğu konteynerde yangın çıkmış ve maddi hasara yol açmıştı. Şirket çalışanları yangını itfaiyeye bildirmesine rağmen tüm kostüm ve kıyafetler yanmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Beykoz İtfaiye Şefliği platoya gelerek yangına müdahale ederken, olayda yalnızca maddi hasar meydana geldiği bildirilmişti.
İtfaiye ve polis ekipleri yangının ardından bölgede geniş çaplı inceleme başlatırken, dizinin çekimlerine bir süre ara verildi.

BÖYLE DUYURDULAR

İşte dizi hakkında sosyal medyadan yapılan resmi açıklama;

''Önceki hafta plotomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.''

Diriliş 'Ertuğrul' heyecan ve aksiyon dolu 99. bölümüyle 20 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelecek.

DQxnqppV4AEgSho

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti.

Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi.

Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi? Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi?
Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?

Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?

16x9_dirilis_ertugrul

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi'nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan'ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan'ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan'ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi'ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan'ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi. Diriliş Ertuğrul son bölümünü yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 99. BÖLÜM

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey'e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE KADAR İZLENDİ?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 16.52 rating ve 33.79 share alırken, AB grubunda ise 20.54 reyting ve 39.91 share’a sahip oldu. Ayrıca sevilen dizinin özeti de reyting sonuçların ikinci sıraca yer aldı.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı.

Diriliş Ertuğrul bu hafta yayınlanacak mı? ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul 99bölüm trt1 yayınlanacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.