Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanı yayınlandı! Noyan geri dönüyor...

Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanı internette yayınlandı. Sevilen dizinin fragmanında Noyan geri mi dönüyor dedirten sahneler var. Noyan'ın diziye yeniden dönüşü aksiyonun da arttıracağı düşünülüyor. İşte, Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti ve 82. yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul 82.bölüm fragmanı sosyal medyada yayınlandı. Fragmanda izleyiciye büyük bir sürpriz var.TRT1'in sevilen dizisinden bir süre önce ayrılan ve oba beyinin düşmanlarından birisi olan Noyan'ın diziye geri döneceği iddia edildi. Sosyal medyada bu iddia sonrasında Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümlerinde aksiyonun bol olacağı konuşuluyor. İşte, Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti ve 82. yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı ekranlarda dönmeye başladı. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yaparak merak bırakan dizi bu hafta 82. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Öte yandan Diriliş Ertuğrul ile ilgili bir iddia heyecan yarattı. Ertuğrul’un baş düşmanlarından Noyan’ın geri döneceği iddia edildi. Peki, Noyan dönecek mi? Bu sorunun yanıtı ve Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı detayda!

Diriliş "Ertuğrul" 82.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Tarihinin ekrana gelen son bölümünde Teo ve adamları üç Türkmen beyini öldürtmüş, bunun karşılığında Ertuğrul, Karacahisar Kalesinde üç komutanın cesedini sallandırma emrini vermişti. Diriliş Ertuğrul yeni fragmanında ise Vasilius'a karşı mücadele eden Ertuğrul’un Aliyar ile birlik olup yeni bir savaş hazırlığına girdiği görülüyor. Peki, Vasilius'un oyunlarını bozan Ertuğrul bu kez başarılı olacak mı? Savaşta neler yaşanacak? İşte, Diriliş Ertuğrul yeni bölümünden ilk görüntüler!

NOYAN DÖNECEK Mİ?

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü için geri sayım sürerken ortaya atılan bir iddia dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Baycu Noyan'ın geri döneceği iddia ediliyor. 2. sezona damgasını vuran ve diziye veda eden Baycu Noyan, en sevilen karakterlerden biriydi. Ertuğrul'un baş düşmanı olmuştu ve Ertuğrul Bey'i çok zorlamıştı. Dizi de kötü bir rolde oynamasına rağmen izleyici tarafından benimsenmiş, yaptığı oyunculuk ile büyük beğeni almıştı.Noyan, Ertuğrul Bey'i ellerinden ağaca çivileyerek işkence etmişti. Ardından ise kardeşi Sungurtekin ile yaptığı Cenk esnasında kurtulan Noyan, Ertuğrul Bey'e saldırmış kısa süre sonra ise öldürülmüştü. İddialara henüz resmi bir yanıt gelmedi, söylentilerin doğru olup olmadığı Diriliş Ertuğrul’un ilerleyen bölümlerinde netleşecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Askerlerinin Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, tuzak kurduğunu sanırken büyük bir tuzağın içine düşmüş ve Ertuğrul Bey’in gazabına uğramıştır. Lakin kendini garantiye alan Vasilius, Bamsı’nın Teo’nun elinde olması sayesinde takas edilmek şartıyla kurtulmuştur. Teo ve adamları üç Türkmen beyini öldürtmüş, bunun karşılığında Ertuğrul, Karacahisar Kalesinde üç komutanın cesedini sallandırma emrini vermiştir. Görev başarıyla tamamlanmıştır fakat Kutluca, Turgut, Samsa henüz kaleden çıkamamışlardır. Ertuğrul ve Aliyar’ın aklı da onlardadır. Peki Turgut, Kutluca ve Samsa bu büyük tehlikenin içinde kaleden kurtulabilecekler midir? Kalede komutanları sallandırılan Vasilius bu şok halinden sonra nasıl bir hamlede bulunacaktır? Onun hamlelerine Ertuğrul’un karşı hamlesi ne olacaktır? Diğer yandan Dündar, Acar Bey’in kızı Günyeli’ye gönlünü kaptırmış, bu durumu Halime’ye açmıştır. Fakat Halime, Günyeli’nin Acar Bey’in kızı olduğunu dolayısıyla bu sevdadan vazgeçmesini söylemiştir. Eğer durumu Ertuğrul Bey bilirse bu ilişkiye gönlü razı gelmeyecektir. Peki Dündar, yengesinin tavsiyesini mi dinleyecektir, yoksa her ne pahasına olursa olsun duygularının peşinden mi gidecektir?

Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanı yayınlandı! Noyan geri dönüyor... ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul diriliş ertuğrul 82.bölüm diriliş ertuğrul son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.