Diriliş Ertuğrul son bölümde hain plan|Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul son bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi. Dün akşam ekrana gelen Diriliş Ertuğrul son bölüm ile aksiyonun zirvesine çıktı. Dizinin yayınlanan son bölümünde kaleye geldiğinde manzarayı gören Vasilius adeta yıkıldı. Üzerine Helena’nın da kendi rızası ile kaçtığı haberini alınca öfkeden kabına sığamaz oldu. Diriliş Ertuğrul son bölüm ardından dizinin meraklıları Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye sormaya başladılar. İşte Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti ve Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar.

Diriliş Ertuğrul son bölüm aksiyon sahneleriyle adeta nefes kesti. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç'in paylaştığı Diriliş Ertuğrul son bölüme Vasilius ve Vural'ın hain planları damga vurdu. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından takipçilerin gözü kulağı Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında oldu. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragman yayınlandı mı? Tüm gelişmeler haberimizde...

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile 3 Mayıs akşamı ekranlara geldi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç'in paylaştığı Diriliş Ertuğrul geçen hafta yayınlanmayınca bu hafta büyük merak uyandırdı. Merakla beklenen 86. bölüm dün akşam ekrana geldi. Diriliş Ertuğrul 87. yeni bölüm fragmanı da dizinin hemen ardından yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 86. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta Ural ve Vasilius hain bir planla Konya yolu üzerinde Doğan’ı öldürmüş, Dündar’ı ise esir almışlardı. Buna karşı harekete geçen Ertuğrul, alpları ve Aliyar’la birlikte Karacahisar kalesine girmiş ve orayı darmadağın ederek kardeşi Dündar’ı kurtarmıştır. Diğer yandan Helena ise Nikea yolu üzerinde düğüne giderken Bamsı tarafından kurtarılarak Kayı Obasına getirilmiştir. Kaleye geldiğinde manzarayı gören Vasilius adeta yıkılmıştır. Üzerine Helena’nın da kendi rızası ile kaçtığı haberini alınca öfkeden kabına sığamaz olmuştur.

Şimdi büyük bir öfke içinde olan Vasilius’u ve Ural’ı durdurmak çok zor olacaktır. Büyük planlarını devreye sokacaklardır. Peki bu planları neler olacaktır? Ertuğrul ve Aliyar onlara karşı nasıl bir önlem alacaktır? Ve bu çetin mücadelede hangi taraf başarılı olacaktır? Öte yandan Dündar, yaptığı büyük hatanın altında ezilmiş, gururu incinerek mektup bırakıp obayı terketmiştir. Hayme ana, kötü şeyler olacağını sezmekte fakat oğlunun gidişini henüz bilmemektedir. Acaba onun gittiği haberini duyunca ne yapacaktır? Ertuğrul anasını nasıl teskin edecektir. Ve en önemlisi Dündar nereye gidecektir?

dirilis_ertugrul_2016_yilinin_yildizi_oldu_1483339098_0143

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YENİ BİR SAYFA AÇILACAK!

3 sezondur Ertuğrul Gazi dönemi ele alınıyor. Çekim kalitesi, oyunculukları, kostümleri ve başarılı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizi, Ertuğrul karakterine hayat veren ünlü oyuncu engin altan düzyatan'ın da kariyerinde dönüm noktası oldu.

İlk bölümden itibaren çok izlenen dizide önümüzdeki sezon yeni bir sayfa açılıyor.

Yeni sezonda Engin Altan'lı dönem bitecek ve Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman Gazi'nin dönemi işlenmeye başlanacak. Bu nedenle Osman Gazi'yi canlandıracak bir oyuncu arandığı öğrenildi.

diriliA

YAPIMCIDAN 2 YENİ FİLM

Yönetmenlik koltuğuna Metin Günay'ın oturduğu dizinin senaryosuna Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ imza atıyor. Müziklerini ise Alpay Götekin ve Zeynep Alasya yapıyor.

Diriliş dizisinin yapımcısı ve tasarımcısı Tekden Film'in patronu M. Mehmet Bozdağ'ın bir yandan da 2 tane sinema filmi için birden çalıştığı iddia edildi.

Diriliş Ertuğrul son bölümde hain plan|Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul diriliş ertuğrul son bölüm diriliş ertuğrul yeni bölüm diriliş ertuğrul yeni bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.