Diriliş Ertuğrul 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti

Diriliş Ertuğrul dün akşamki 76. bölümden hemen sonra Diriliş Ertuğrul 77. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu? Biriliş Ertığrul 77. bölümde neler olacak? Diriliş Ertuğrul hakkında merak edilen her şey haber detayda...

Diriliş Ertuğrul dün akşamki 76. bölümden hemen sonra Diriliş Ertuğrul 77. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu? Diriliş Ertığrul 77. bölümde neler olacak? Diriliş Ertuğrul hakkında merak edilen her şey haber detayda...

Diriliş Ertuğrul'da Karacahisar Kalesi kim tarafından ne zaman fethedildi?

Diriliş ertuğrul 77. bölüm fragmanı

Diriliş ertuğrul dizisi dün akşam 76. bölümü ile ekranlara geldi. Diriliş Ertığrul son bölümde heyecan doruktaydı.
TRT 1 ekranında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 77. yeni bölüm fragmanı dizi biter bitmez internette yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler yaşandı?

Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti: TRT1'de Çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizinin son bölümünde Ural'ın idam kararı Çavdar Obasını derinden yaraladı. Ama her şeye rağmen Ural idam sehpasından kurtulmayı başardı.

Vasilyus'un hain planı ile Lazkariz Çavdar obasına sığınmış ve Ertuğrul'un alpleri durumun farkına varmıştır. Diriliş Ertuğrul'da Aliyar'ın desteğini alan Ertuğrul, Sadettin Köpek ve Aslıhan Hatun'un nikah günü Ural'dan hesap sormak için Çavdar Obasına gider.

Ertuğrul Ural'ın cezasını kesiyor

Vasilius’un emriyle Tekfur’u öldüren Lazkaris, Çavdar obasına sığınmış, Ertuğrul’un alpları obaya girerken onu görmüşlerdir. Buna istinaden Ertuğrul, Sadettin Köpek ve Aslıhan’ın nikah günü Çavdar obasına gelerek Aliyar’dan adaletin tesis edilmesi için destek istemiştir. Nitekim Aliyar, babasına, Aslıhan’a ve birçok engele rağmen adaletten yana olmuş, böylece herkes tarafından istenmeyen, hain biri durumuna gelmiştir.

dirili_erturul

Ural’ın yargılanması sonucu kadılar idam hükmüne varmışlardır. Sadettin Köpek ve Vasilius bu duruma engel olmak istemiş fakat ellerinden bir şey gelmemiştir. Bu durum neticesinde Candar Bey fenalaşmıştır. Şimdi Çavdar Obasının iki beyi ölümle yüz yüzedir. Peki Ural kurtulacak mıdır, yoksa infazı yapılacak mıdır? Candar Bey’in durumu ne olacaktır? Aliyar, kadıların bu kararıyla herkesin öfkesini üzerine almıştır. Aliyar şimdi ne yapacaktır?

Diriliş Ertuğrul oyuncusundan 'Güçlü Bir Türkiye' kampanyasına destek / VİDEO

Saadettin Köpek ve Aslıhan nikahı yarım kalmıştır. Aslıhan bunca sıkıntı arasında nikaha tekrar razı olacak mıdır? Saadettin Köpek’in hamlesi ne olacaktır? Gittikçe Helena’ya daha çok bağlanan Bamsı’nın derdine kim deva olacaktır?

Diriliş Ertuğrul 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul diriliş ertuğrul 77. bölüm fragmanı diriliş ertuğrul 77. yeni bölüm fragmanı diriliş ertuğrul son bölüm diriliş ertuğrul son bölüm özeti trt1
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.