Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölümde ne olacak? Diriliş Ertuğrul Ural infaz ediliyor

Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölüm bu akşam izleyicilerin karşısında olacak. Diriliş Ertuğrul'da bu akşam Ural infaz ediliyor. Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı internette yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'da Aliyar, kadıların bu kararıyla herkesin öfkesini üzerine almıştır. Peki Saadettin Köpek’in hamlesi ne olacaktır?

Diriliş Ertuğrul 76. bölüm bu akşam yayınlanacak. Diriliş Ertuğrul'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul 76. bölüm internette yayınlandı. Bu akşam saat 20'de ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da Ural'ın idamı gerçekleşiyor. Aliyar, kadıların bu kararıyla herkesin öfkesini üzerine almıştır. Peki Saadettin Köpek’in hamlesi ne olacaktır?

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor. Vasilyus'un hain planı ile Lazkariz Çavdar obasına sığınmış ve Ertuğrul'un alpleri durumun farkına varmıştır. Diriliş Ertuğrul'da Aliyar'ın desteğini alan Ertuğrul, Sadettin Köpek ve Aslıhan Hatun'un nikah günü Ural'dan hesap sormak için Çavdar Obasına gider. Yaşananları tekrar tekrar anlatan Lazkaris'in ağzından dökülen sözler Ural'ı yargılanmaya kadar götürür. Anadolu Selçuklu Hükümdarı tarafından görevlendirilen kadılar Ural'ı yargılar ve infazına karar verirler. Diriliş Ertuğrul bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Ertuğrul Ural'ı infaz edecek.

Diriliş Ertuğrul'da Karacahisar Kalesi kim tarafından ne zaman fethedildi?

Diriliş Ertuğrul 76. bölüm özeti

Diriliş Ertuğrul'da bu akşam Vasilius’un emriyle Tekfur’u öldüren Lazkaris, Çavdar obasına sığınmış, Ertuğrul’un alpları obaya girerken onu görmüşlerdir. Buna istinaden Ertuğrul, Sadettin Köpek ve Aslıhan’ın nikah günü Çavdar obasına gelerek Aliyar’dan adaletin tesis edilmesi için destek istemiştir. Nitekim Aliyar, babasına, Aslıhan’a ve birçok engele rağmen adaletten yana olmuş, böylece herkes tarafından istenmeyen, hain biri durumuna gelmiştir.

Diriliş Ertuğrul oyuncusundan 'Güçlü Bir Türkiye' kampanyasına destek / VİDEO

İşte Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı

Ural’ın yargılanması sonucu kadılar idam hükmüne varmışlardır. Sadettin Köpek ve Vasilius bu duruma engel olmak istemiş fakat ellerinden bir şey gelmemiştir. Bu durum neticesinde Candar Bey fenalaşmıştır. Şimdi Çavdar Obasının iki beyi ölümle yüz yüzedir. Peki Ural kurtulacak mıdır, yoksa infazı yapılacak mıdır? Candar Bey’in durumu ne olacaktır? Aliyar, kadıların bu kararıyla herkesin öfkesini üzerine almıştır. Aliyar şimdi ne yapacaktır?

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanı yayınlandı | Ertuğrul Ural'ın cezasını kesiyor

Saadettin Köpek ve Aslıhan nikahı yarım kalmıştır. Aslıhan bunca sıkıntı arasında nikaha tekrar razı olacak mıdır? Saadettin Köpek’in hamlesi ne olacaktır? Gittikçe Helena’ya daha çok bağlanan Bamsı’nın derdine kim deva olacaktır?

Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölümde ne olacak? Diriliş Ertuğrul Ural infaz ediliyor ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul diriliş ertuğrul 76. yeni bölüm ural infaz diriliş ertuğrul 76. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.