Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanı yayınlandı | Ertuğrul Ural'ın cezasını kesiyor

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanı internette yayınlandı. Yeni bölümde Ertuğrul Ural'ın cezasını kesiyor. Diriliş Ertuğrul 74. bölümde neler yaşandı? Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanında neler var? Diriliş Ertuğrul hakkında merak edilen her şey haber detayda...

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Yeni bölümde Ertuğrul Ural'ın cezasını kesecek. TRT 1 ekranlarının çarşamba akşamlarına damga vuran tarihi dizisi dün akşam ekrana 74. son bölüm ile geldi. Diriliş Ertuğrul son bölümde Vasilyus'un kurduğu tuzak ortaya çıktı. Bamsı ve Turgut Alp Tekfuru öldüren ismi ortaya çıkardı. Diriliş Ertuğrul ekrana gelen son bölümde Aliyar babası Candar Bey ve Ural'a rağmen Eruğrul'un yanından yer alma kararı aldı. Peki Diriliş Ertuğrul 75. bölümde neler olacak? İşte Diriliş Ertuğrul 75. bölümde izleyicileri bekleyen gelişmeler...

Diriliş Ertuğrul oyuncusundan 'Güçlü Bir Türkiye' kampanyasına destek / VİDEO

Diriliş Ertuğrul 74. bölüm

Diriliş Ertuğrul 74. bölümde neler oldu?

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan 74. bölüm ile izleyizileri yine ekran başına kilitledi. Diriliş Ertuğrul 74. bölümde neler oldu? İşte dün akşamki bölümde yaşananalar:

Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölümde ne olacak? Diriliş Ertuğrul Ural infaz ediliyor

Diriliş Ertuğrul'da Vasilyus'un kurduğu hain planın neticesinde tekfur hayatını kaybetti. Ertuğrul'un hanında Tekfuru öldürerek Bizanslılar ve Türkleri karşı karşıya getirmeye çalışan Vasilyus'un hamlesi başarısız oldu. Turgut Alp bunu yapanın hainin peşinde düştü fakat bir pusunun ortasında kalmaları ile haini elinden kaçırdı.
Diriliş Ertuğrul'da yaşanan ihanet ve oyunları çok net gören Ertuğrul Bamsı ve Turgut Alp'e düşmanı dağ taş, tepe demeden aramalarını ister. Öte yandan Aslıhan hatunu zevceliğe isteyen Sadettin Köpek'in amacına ulaşması Aslıhan Hatun'un niyetini belli etmesi ile zora girecektir. Aliyar obasında dönen kirli oyunların ve ihanetin kokusunu çoktan almıştır. Artık dayanacak gücü kalmayan Aliyar, kardeşi Aslıhan Hatun'un zorla evlendirilmek istemesi ile bir anda fikrini değiştirecek ve Ertuğrul'un yanında saf tutacaktır. Diriliş Ertuğrul 75. yeni bölüm fragmanı ile 1 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Diriliş Ertuğrul'da Karacahisar Kalesi kim tarafından ne zaman fethedildi?

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul 75. bölümde neler olacak?

Türlü oyunlara karşı göğüs geren, kurulan tuzağı tersine çeviren ve nihayet tekfurun kızını kurtararak kaleden sağ çıkmayı başaran Ertuğrul Bey ve alpları Tekfur’la dostluk ilişkisi kurmuşlardır. Fakat hain emelleriyle bu oyunu bozmak isteyen Vasilius boş durmayacaktır. Şimdiki planı Ertuğrul’un hanında Tekfur’u öldürterek Ertuğrul’u zor durumda bırakmak ve Türklerle Bizans arasında savaş başlatmaktır. Peki, Vasilius bu planında başarıya ulaşacak mıdır?

dirili
Aslıhan’a ilgisi olan Sadettin Köpek, Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı istemiştir. Bu teklife Candar Bey ne diyecektir? Önceki bölümlerde babasına mutlak itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu yaklaşacak mıdır? Bu meselede Aliyar’ın tutumu ne olacaktır?

Daha önce Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiş, bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştür. Gün geçtikçe Çavdar Obasında gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır içinde olacaktır? Bu ölümün bir cinayet olduğunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse nasıl bir tutum içinde olacaktır?

Büyük bir oyun içerisine düşmüş Ertuğrul Bey ve alpları kalede mahsur kalmıştır. Düştükleri tuzaktan habersizdirler. Sultanın sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey şimdi savaş çıkarmakla suçlanmaktadır. Kaleden alplarıyla birlikte nasıl sağ çıkacaktır? Bu durumu haber alan Candar, Köpek ve Ural ne şekilde davranacaktır?

Dirili_Erturul_75._blm_fragman
Her türlü tuzağı zekasıyla ve bileğinin gücüyle def etmeyi başaran Ertuğrul sultana verdiği söz gereği kılıcını kullanmamaktadır fakat düşman saldırılarını arttırmaktadır. Ertuğrul’un bu saldırılara karşı yeni stratejisi ne olacaktır?

Candar Bey’in evinde misafir olan Sadettin Köpek, Aslıhan’a karşı duygusal bir yönelim içerisindedir. Bunu farkeden Ural, Sadettin Köpek’i evliliğe teşvik eder. Saadettin Köpek ne yapacaktır?Aşka susamış olan Bamsı’nın gönlü mucize şekilde karşısına çıkmış Helena’ya kaynar. Helena ise Bamsı’yı kendilerinin kervanına saldıran kişi olarak bilmektedir. Helena gerçeği öğrenecek midir? Bamsı’nın duyguları karşılık bulacak mıdır?

Diriliş Ertuğrul reyting sıralamasında kaça yerleşti?

Diriliş Ertuğrul yayınlanan son bölüm ile reyting listelerinde nerede yer aldı Reyting sıralamasında 3 iddialı dizi rekabet halinde.
Her hafta olduğu gibi gecen hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.
Dizi total grubunda 12.42 rating ve 27.66 share alırken, AB grubunda ise 16.30 reyting ve 36.70 share’a sahip oldu.

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanı yayınlandı | Ertuğrul Ural'ın cezasını kesiyor ile ilgili etiketler TRT 1 Diriliş Ertuğrul diriliş ertuğrul 75. bölüm fragmanı ertuğrul ural son bölüm diriliş ertuğrul 75. bölüm diriliş ertuğrul 74. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.