Dinamo Kiev Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı canlı TRT 1 şifresiz yayın izle

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde tarihi maçta Dinamo Kiev'e konuk oluyor. TRT 1'de canlı olarak yayınlanacak maçı sitemizden de izleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi'nde son hafta bugün başlıyor. Temsilcimiz Beşiktaş, son 16 vizesini Dinamo Kiev deplasmanında arıyor. Futbolseverler tarihi maçı TRT 1'den şifresiz canlı olarak izleyebilecek. Beşiktaş kazanması halinde her türlü gruptan çıkmayı başaracak. Berabere kalması halinde ise Benfica - Napoli maçının sonucunu bekleyecek.

CANLI YAYIN

İLK 11'LER:

Dinamo Kiev:

Rudko, Antunes, Vida, Khacheridi, Rybalka, Burda, Sydorchuk, Buyalskiy, Derlis Gonzalez, Besedin, Yarmolenko

Beşiktaş:

Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Olcay, Aboubakar.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Şampiyonlar Ligi’nde grubunu 1. sırada bitiren takımların, ikincilerle eşleştiği 2. turda Beşiktaş eğer grubunu zirvede bitirirse, şu anki tabloya göre; Arsenal, Manchester City, Bayern Münih, Leverkusen, Real Madrid, Porto, Sevilla ile eşleşebilir.

Siyah-beyazlılar ikinci olur ise PSG, Barcelona, Atletico Madrid, Monaco, Borussia Dortmund, Leicester ya da Juventus'tan biriyle çeyrek finale çıkmak için mücadele verecek.

Kura çekimi 12 Aralık'ta yapılacak, ilk maçlar 2017 Şubat, rövanşları da 2017 Mart ayı içerisinde oynanacak.

Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar...#Beşiktaş #UCL pic.twitter.com/RfEPD86Fzc

— Beşiktaş JK (@Besiktas) 6 Aralık 2016

OPTA İSTATİSTİKLERİ

Beşiktaş, Ukrayna takımlarına karşı deplasmanda oynadığı beş resmi maçta da galip gelemedi (1B 4M). Beşiktaş bu maçlarda sadece bir gol atarken, kalesinde 11 gol gördü.

Beşiktaş, Dinamo Kiev ile deplasmanda oynadığı dört resmi maçta da rakibine gol atamadı.

Dinamo Kiev'i deplasmanda yenen tek Türk takımı Trabzonspor (Ağustos 2004'te Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 2-1).

Beşiktaş bu maçı kazandığı takdirde, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmayı garantilemiş olacak. Dinamo Kiev ise maç böyle biterse grubu sonuncu olarak tamamlayacak.

Dinamo Kiev Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı canlı TRT 1 şifresiz yayın

Türk takımları Şampiyonlar Ligi'nde daha önce beş kez gruptan çıkma başarısını gösterdi (Galatasaray dört, Fenerbahçe bir kez).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yenilmeyen Beşiktaş (1G 4B), aynı zamanda turnuva tarihindeki en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor.

Dinamo Kiev 2016 yılında kendi evinde oynadığı üç Şampiyonlar Ligi maçını da kaybetti. Dinamo Kiev'in Şampiyonlar Ligi'nde arka arkaya dört kez iç saha yenilgisi bulunmuyor.

Dinamo Kiev, 2016 yılında Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı yedi maçta da galibiyet yüzü göremedi (3B 4M) ve son üç Şampiyonlar Ligi maçında gol atamadı.

Dinamo Kiev Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı canlı TRT 1 şifresiz yayın izle ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi TRT 1 Dinamo Kiev canlı şifresiz yayın izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.