Dilipak’tan ‘cinsel istismar’ ile ilgili çarpıcı yorum

6 yaşında bir kız çocuğunu cinsel istismara maruz kaldığı iddialarına farklı bakış açısıyla yaklaşan gazeteci yazar Dilipak, “Birileri bunu istismar ediyor. O aileye yazık, çocuklara yazık, o kadına yazık. Bu kadın kendisi öne çıkıp birşey söylemiyor. Annenin, abinin, kardeşlerin tanıklığını okuduk, gördük. Onların tanıklığının hiçbir değeri yok.” ifadeleriyle serzenişte bulundu.

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, 6 yaşında bir kız çocuğunun cinsel istismara maruz kaldığı yönündeki iddialara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“KADIN ÇIKIP BİRŞEY SÖYLEMİYOR”

Konunun bazı odaklar tarafından istismar edildiğine ve ailenin yıpratıldığına dikkati çeken Dilipak, “Birileri bunu istismar ediyor. O aileye yazık, çocuklara yazık, o kadına yazık. Hangi psikolojik şartlarda kimlerle beraber… Mafyöz, LGBT çizgisinde bir lobinin elinde oyuncak olmuşsa bu kadın. Ya hipnozla kişiliği değiştirilmişse? Bu kadın kendisi öne çıkıp birşey söylemiyor. Annenin, abinin, kardeşlerin tanıklığını okuduk, gördük. Onların tanıklığının hiçbir değeri yok. Ama görmediğimiz bilmediğimiz tanımadığımız bir kızcağızın hangi psikolojik şartlarda…” değerlendirmesinde bulundu.

“KALKANCI OPERASYONU GİBİ BİR OPERASYON”

Akit gazetesi yazarlarından Hüseyin Üzmez'in küçük bir kız çocuğuyla cinsel ilişki suçlamasıyla hapis yattığı olayı da hatırlatan Dilipak sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: 

“Aynı şeyi biz Üzmez döneminde de yaşadık bu sanki Kalkancı operasyonu gibi bir operasyon. Kalkancı’yı devlet örgütledi. Onun senaryosunu yazanlardan bir tanesi şimdi Kanada’da hama, bir tanesi tarvesti Sisi Tuncay Güney’di. Oradaki asıl oğlan da Emire Kalkancı, Emire’yi araştırsınlar. Niye işin üzerine aslına gitmiyorlar?

“TUNCAY İSMAİLAĞA’NIN İÇİNE SIZDIRILDI”

O ‘İsmailağa Cemaatı’nın içinden örgütlenmiş bir yapı’ymış. Yok canım İsmailağa cemaatinin içine de adam soktular Tuncay da İsmailağa cemaatinin içine sızdırıldı. Sarık sardı cübbe giydi oralarda dolaştı. Bu onun İsmailağa cemaatine mensup olduğunu göstermez. Olayın farkına varanlar da cinayete kurban gittiler ya da başlarına bir iş geldi. Maskaralık devam ediyor. Devlet de bunların gerçeğini açıklasın. Devlet önce Kalkancı’nın halifeleri kim, Emire’si kim onu açıklasın bakalım, açıklayabilirler mi? Zülfiyar’e dokunur.”

Dilipak’tan ‘cinsel istismar’ ile ilgili çarpıcı yorum ile ilgili etiketler Abdurrahman Dilipak cinsel istismar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.