Dilek İmamoğlu'ndan Van'da PKK sempatizanlarını sevindiren hareket! 'Zafer işareti' yaptı, büyük olay oldu...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde PKK sempatizanlarına zafer işareti yaptı. PKK'lı hesaplar ve HDP'liler 'yiğit kadın' diyerek Dilek İmamoğlu'nu göklere çıkardı.

7'li İttifakın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Van Beşyol Meydanı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte seçim mitingi yaptı.

Ekrem İmamoğlu ile birlikte mitinge gelenleri selamlayan Dilek İmamoğlu'nun bir hareketi PKK sempatizanlarını sevindirdi. 

İmamoğlu çifti Van'da CHP ve HDP bayraklarıyla dolu alanı selamlarken Dilek İmamoğlu, alandakileri zafer işareti yaparak selamladı.

Dilek İmamoğlu'ndan Van'da PKK sempatizanlarını sevindiren hareket! 'Zafer işareti' yaptı, büyük olay oldu...

"YİĞİT KADIN"

PKK'lı hesaplar ve HDP'liler 'yiğit kadın' diyerek Dilek İmamoğlu'nu göklere çıkardı.

VAN'DA SELO'YA ÖZGÜRLÜK SLOGANLARI

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda serbest bırakılacağını defalarca vadettiği Demirtaş lehine de sloganlar atıldı.

Meydanı dolduran yüzlerce HDPKK yandaşı elinde onlarca kişinin kanı bulunan tutuklu HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a özgürlük istedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuştuğu sırada hep bir ağızdan "Selo'ya özgürlük" sloganları atılırken, İmamoğlu'nun o anlarda sessiz kalması ise dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KANDİL'İ MEMNUN EDECEK VAATLER

Kandil'in desteğini kaybetmek istemeyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Van'da da HDP'yi ve PKK'yı memnun edecek vaatlerine devam etti.

Kılıçdaroğlu, özerkliğin önünü açacak söylemlerde bulunurken "Seçimle gelenlerin görevinden alındığını biliyorum, kayyum denilen garabeti tamamen bitireceğiz. Tamamını çözeceğiz." dedi.

BAKAN SOYLU'DAN DİLEK İMAMOĞLU'NA TEPKİ

Bugün Şişli'de Gölova Kadınlar Derneği'nin etkinliğinde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, zafer işareti yapan Dilek İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

"İKTİDARA GELİRLESE NE YAPACAKLARI APAÇIK ORTADA"

Soylu, açıklamasında, "Bakınız dün Van'da bir miting oldu. Bu Bay Bay Kemal Van'da bir miting yaptı. Van'da yaptığı mitinge aynı zamanda Ekrem İmamoğlu da hanımı ile beraber katıldı. HDP bayrağı salladılar, PKK'nın yaptığı zafer işaretini yaptılar. Meydanda 11 bin kişi vardı. 10 bin kişi 'Selo'ya özgürlük.' diye bağırdı. HDP'lileri oraya topladılar. Kendi birtakım partililerini topladılar. Yetmedi 'Dişe diş, kana kan Öcalan.' diye orada slogan attılar. Şimdi, neyin ne olacağı, eğer bunlar iktidara gelirlerse Allah korusun ne yapacakları apaçık ortadadır." dedi.

 

Dilek İmamoğlu'ndan Van'da PKK sempatizanlarını sevindiren hareket! 'Zafer işareti' yaptı, büyük olay oldu... ile ilgili etiketler Dilek İmamoğlu Van
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.