Dilberay Filminin Fragmanı Bile Tüyleri Diken Diken Ediyor! Dilberay Ne Zaman Vizyona Girecek?

Türk müziğinin önemli isimlerinden merhum sanatçı Dilber Ay'ın hayatının anlatıldığı filmin yönetmenliğini Ketche yapıyor. Başrollerinde Büşra Pekin, Ayberk Pekcan, Deniz Hamzaoğlu'nun yer aldığı Dilberay fragmanı ile tüyleri diken diken etmeye yetti. Peki Dilberay filmi ne zaman vizyona girecek?

Dilberay filmi ne zaman vizyona girecek sorusu gündemde. Kahramanmaraş'ta sekiz çocuklu fakir bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen ve dram dolu bir hayat hikayesine sahip olan ünlü sanatçı Dilber Ay'ın hayatının anlatıldığı filmde Dilber Ay'ı ünlü oyuncu Büşra Pekin canlandırıyor.

Dilber Ay'ın çocukluğundan itibaren yaşadığı acı ve çaresiz hayatını anlatan filmde sesinden aldığı güçle hayata tutunmasını bilen ve yıllar içinde hafızalara kazınan eserler veren Dilber Ay bu topraklarda yaşayan kadınların sesi oluyor adeta. Büşra Pekin'in Dilber Ay'ı başarılı bir şekilde canlandırdığı deyim yerindeyse hakkını verdiği filmin fragmanı da kısa bir süre önce yayınlanmıştı.

Dilberay filminin vizyon tarihi belli oldu | NTV

Dilberay filminin fragmanı da gözyaşlarına boğuyor. Sanatçıyı hayattayken takip edenler dışında kendisiyle ilk kez bu filmde tanışacaklar bile "Fragmanı bile ağlattı, filmi düşünemiyorum" yorumları yaptı.

Filmin fragmanında Dilber Ay ile birlikte anılan "Meyrik" (Maraş'tan Bir Haber Geldi) ve "Noldu Gardaş" türkülerini başarılı oyuncu Büşra Pekin seslendiriyor.

Dilberay Ne Zaman Vizyona Girecek?

Dilberay filmi 4 Şubat 2022'de sinemalarda olacak.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Müslüm Filminin yönetmeni Ketche'nin yönetmenliğini yaptığı Dilberay filminde başrol Büşra Pekin'e emanet. Ayberk Pekcan ve Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu, Selen Uçar gibi isimler rol alıyor. Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen, birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı “Dilberay” filmi şimdiden merak konusu oldu.

Dilberay Filminin Fragmanı Bile Tüyleri Diken Diken Ediyor! Dilberay Ne Zaman Vizyona Girecek? ile ilgili etiketler dilberay dilberay fragman büşra pekinde vizyon tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.