Dilan Polat ve kardeşinin talebine cezaevi yönetiminden uyarı: "Marka yasak. Kantinden alın"

Marmara Cezavin'ne götürülen Dilan Polat ve Kardeşi Sıla Doğu, kıyafet isteyince cezaevi yönetiminden uyarı aldı. Yönetimin "Burada marka kıyafet olmayacak, pazar malı olsun. Yoksa da kantinden alın" dediği iddia edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12’si tutuklandı.

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun bulunduğu Silivri’deki Marmara Cezaevi'nde yaşanan bir olayla ilgili iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre aynı koğuşta kalan Polat ve Doğu, kıyafet getirtme talebinde bulundu. Fakat cezaev yönetimi bu talep karşısında uyarıda bulundu ve “marka olmasın" denildi.

Cumhuriyet’in haberine göre o uyarıda şu cümleler kullanıldı;

"Burada asla marka, pahalı, lüks eşyalar olmayacak. Bu cezaevindeki sınıfsal eşitliği bozar. Pazar malı olsun, yoksa da gelin cezaevi kantininden alın."

Dilan Polat ve kardeşinin talebine cezaevi yönetiminden uyarı: "Marka yasak. Kantinden alın" ile ilgili etiketler Dilan Polat Sıla Doğu cezaevi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.