Dilan Polat ile Engin Polat çiftinin el konulan şirketlerinin nasıl yönetileceği belli oldu

Dilan Polat ile Engin Polat çifti başta olmak üzere birçok sosyal medya fenomeni ve suç örgütlerinin el konulan şirketlerinin nasıl yönetileceği belli oldu.

Diln Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu pek çok sosyal medya fenomeninin el konulan şirketlerinin nasıl yönetileceği konusunda Meclis'e sunulan yeni yargı paketinde düzenlemeler yer alıyor.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; TMSF tarafından bu şirketlere 5 yıl süre ile kayyım atanacak. Kayyımla yönetilecek işletmeler, TMSF tarafından satışa çıkarılabilecek. Elde edilen gelirden varsa önce borçlar ödenecek, kalan para kamu bankalarında nemalandırılacak.

SOSYAL MEDYADAN HAKARETE UZLAŞMA YOK

Bununla beraber yeni yargı paketinde, sosyal medyadan yapılan hakaret suçlarında değişiklik öngörülüyor. Yargıya ağır yük getiren hakaret dosyalarında uzlaşma şartı aranmayacak. Hukukçular “Hakaret suçlarının ön ödeme kapsamına alınması düşünülüyor. Yani, para cezası ödenecek ve yargılama olmayacak” diyor.

Dilan Polat ile Engin Polat çiftinin el konulan şirketlerinin nasıl yönetileceği belli oldu ile ilgili etiketler Dilan Polat Engin Polat TMSF
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.