Dikbayır'ın bomba iddiaları sonrası İYİ Parti'yi büyük bir tehlike bekliyor! Akşener'in koltuğu sallantıda...

Yerel seçimler yaklaşırken taciz ve para transferi iddiaları ile gündemden düşmeyen İYİ Parti'yi büyük bir tehlike bekliyor. Partiden kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Meral Akşener'in oğlunun da parti içinde poşetle paralar dağıttığını söyledi. İYİ Parti'deki iddialar sonrası yargının harekete geçmesi gündemde.

İYİ Parti'de yerel seçim hazırlıkları yerine taciz ve para transferleri iddiaları gündemden düşmezken İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır yaptığı açıklamalarla partinin içine adeta bomba bıraktı. 

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti'nin kasasında 132 milyon TL'nin eksik olduğunu ve yurtdışına para transfer edildiği ifade ederek Meral Akşener'in eşinin, oğlunun ve gelinin hesaplarının inceletildiği gibi bomba iddialarla gündeme gelmişti.

Diğer yandan Ümit Dikbayır dün akşam katıldığı canlı yayında yeni itiraflarda bulundu. 

Dikbayır'ın bomba iddiaları sonrası İYİ Parti'yi büyük bir tehlike bekliyor! Akşener'in koltuğu sallantıda...

Meral Akşener'in oğlu Fatih Akşener 

PARTİ POŞETLERİNDE KİRLİ PARA TRAFİĞİ

Meral Akşener'in oğlunun da parti içinde poşetle paralar dağıttığını söyleyen Dikbayır, "Seçim bitti Fatih Akşener bana 'Kampanya ekibine para vermem lazım' dedi ben de ben Genel Başkan'dan onay alırım bütün çalışanlara birer maaş verelim zaten dedim" diyen Dikbayır "Onlar biraz daha fazla çalıştılar onlara iki maaş veririz ama elden bir para vermenin doğru olmayacağını bunun partinin içinde diğer çalışanlarla dedikodu olacağını rahatsızlık yaratacağını söyledim ve ben bu yöntemi yapmadım. Sonra duydum ki elinde 7-8 tane İYİ Parti poşetiyle her birinin içinde 200'er bin TL var, kendi ekibine para dağıtmış" açıklamasında bulundu.

Dikbayır'ın bomba iddiaları sonrası İYİ Parti'yi büyük bir tehlike bekliyor! Akşener'in koltuğu sallantıda... - Resim : 2

İYİ PARTİ'Yİ BÜYÜK BİR TEHLİKE BEKLİYOR

Akşener ve ailesi hakkında ortaya atılan bu yeni iddialar siyasetin gündemine bomba gibi düşerken İYİ Parti'yi büyük bir tehlike bekliyor.

Dikbayır'ın bu sözleri sonrası İYİ Parti'deki iddialar sonrası yargının harekete geçmesi gündemde.

PARTİNİN HAZİNE YARDIMI KESİLEBİLİR

Buna göre partinin hesaplarında iddia edildiği gibi 132 milyon TL’lik bir açık tespit edilirse, partinin hazine yardımı kesilebilir.

AKŞENER'İN KOLTUĞU SALLANTIDA

Diğer yandan partisini ayakta tutmaya çalışan Akşener'in de koltuğunun sallantıda olduğu ve genel başkanlık için farklı isimlerin de gündemde olduğu iddia ediliyor.

Dikbayır'ın bomba iddiaları sonrası İYİ Parti'yi büyük bir tehlike bekliyor! Akşener'in koltuğu sallantıda... ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti Ümit Dikbayır
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.