Dijital 19 Mayıs Kutlaması nedir? Dijital 19 Mayıs kutlaması'nda neler yapılacak?

Dijital 19 Mayıs Kutlaması nedir, nasıl yapılacak sorusu yaklaşan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı öncesi vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Bakan Kasapoğlu'nun son dakika açıklamasında 19 Mayıs'ın koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl 19 Mayıs'ın dijital ortamda kutlanacağını söyledi. Peki dijital 19 mayıs kutlaması nedir? Dijital 19 Mayıs kutlaması nasıl yapılacak? Detaylar haberimzide...

Dijital 19 Mayıs kutlaması nasıl yapılacak sorusu vatandaşalar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Bakan Kasapoğlu, son dakika açıklamasında bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle 19 Mayıs'ın dijital ortamda kutlanacağını söyledi. Peki dijital 19 Mayıs kutlaması nedir? Dijital 19 Mayıs nasıl kutlanacak? Dijital 19 Mayıs kutlaması'nda neler yapılacak? İşte yanıtı...


DİJİTAL 19 MAYIS NASIL KUTLANACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Atletizm Federasyonu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tarihi bir koşu projesiyle tüm Türkiye ile kutlayacak.

DİJİTAL 19 MAYIS KUTLAMASINDA NELER YAPILACAK?


Koronavirüs nedeniyle bu yıl 19 Mayıs çok farklı kutlanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tarihi bir koşu projesiyle kutlamayı planladı. Dijital ortamdaki 19 Mayıs 1919 Koşusu ile başlayacak etkinlikte, "Gençlik Haftası Sanal Yarışları" ile 19-25 Mayıs tarihleri arasında bir hafta boyunca binlerce kişi, sanal ortamda koşma ve hareket etme fırsatı da bulacak. 19 saat ve 19 dakika sürecek olan koşuya katılmak isteyenler, "www.19mayis1919kosusu.com" adresinden kayıt olabilecek. 19 Mayıs Salı günü saat 00.00'da başlayıp aynı gün saat 19.19'da bitecek bu organizasyona katılımcılar, online bir şekilde koşarak canlı yayında eşlik edebilecek.

Vatandaşlar, 1900 metrenin yanı sıra 5, 10, 19 kilometre veya 19 dakikalık mesafeleri seçerek yürüme bandında, koridorda, bahçede ya da sitelerinde yürüyerek, koşarak, sadece hareket ederek etkinliğe dahil olabilecek.

Bakan açıkladı! Dijital 19 Mayıs kutlaması


Bakan Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın Kovid-19 salgını nedeniyle dijital ortamda kutlanılacağını açıkladı.
.

Dijital 19 Mayıs Kutlaması nedir? Dijital 19 Mayıs kutlaması'nda neler yapılacak? ile ilgili etiketler 19 Mayıs Günü dijital 19 mayıs kutlaması dijital 19 masyıs kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.