Diego Perotti'den sakatlık açıklaması

Fenerbahçe yönetiminin kronik sakatlığını gerekçe göstererek sözleşmesinin feshetmeye hazırlandığı Diego Perotti'den ters köşe açıklama... Arjantinli yıldız Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Sakatlığımla ilgili çıkan haberler doğru değil, dizimde hiçbir sorun yok. Tendonumdan bir ameliyat oldum ve tedavi sürecim en kısa sürede iyileşmem için devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Diego Perotti'den sakatlık açıklaması... Dizinde hiçbir sorun olmadığını belirten 32 yaşındaki futbolcu, "Sakatlığımla ilgili çıkan haberler doğru değil, dizimde hiçbir sorun yok. Tendonumdan bir ameliyat oldum ve tedavi sürecim en kısa sürede iyileşmem için devam ediyor" ifadelerini kullandı.

 

Transferin son günü Sarı-Lacivertli takıma katılan ve sözleşmesinde sakatlığıyla ilgili özel bir madde bulunan Perotti'nin takımdan gönderilmesi gündeme gelmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bizzat bu açıklamayı yaparken, "Perotti bir riskti ama talihsiz bir şekilde sakatlığı nüksetti... Görünen o ki sözleşmenin gereğini yerine getireceğiz. Bu sezon ondan faydalanamayacağız. Çok üzülüyorum" şeklinde konuşmuştu.

10. haftadaki Beşiktaş derbisinde yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle haftalardır formasından uzak kalan Perotti'nin sözleşmesindeki özel maddenin devreye sokulması beklenirken bu flaş açıklamanın gelmesi kafaları karıştırdı. İtalya'nın köklü kulübü AS Roma'dan transfer edilen Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı 4 maçta 3 gollük bir katkı sağlayan yıldız futbolcunun bu açıklamasının ardından gözler şimdi Sarı-Lacivertli yönetime çevrildi. 

Diego Perotti'den sakatlık açıklaması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Diego Perotti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.