Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni bölüm neden yok? Didem Arslan Yılmaz Show TV'den ayrıldı mı?

Show TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının yeni bölümünden izleyenleri meraklandıran bir haber geldi. Kanalın yayın akışında Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme’nin özel bölümü yer aldı.

Show TV ekranlarında hafta içi her gün saat 15.00’da canlı olarak yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının yeni bölümüyle alakalı izleyenleri meraklandıran bir gelişme yaşandı. Kanalın 2 Şubat yayın akışında Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının özel bölümü yer aldı.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Neden Yok?

Show TV yayın akışı bilgisine göre bugün 2 Şubat Perşembe gününde Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının yeni bölümü ile özel bölümünün yayınlandığı gözlemlendi. Konu hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

Türkiye'nin en güvenilir gazetecilerinden Didem Arslan Yılmaz güçlü ekibiyle birlikte, umudunu kaybedenlere "vazgeçme" diyor.

Televizyonun gücünü insanların sorunlarını çözmek için kullanan; faili meçhul cinayetleri, yıllarca ortaya çıkmamış sırları açığa kavuşturan, birbirine hasret kalmış insanları, aileleri buluşturan “Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME”, doğrunun yanında olmaya ve adaleti aramaya devam ediyor.

"Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" yeni sezonuyla hafta içi her gün canlı yayınla saat 15.00’te Show TV’de!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni bölüm neden yok? Didem Arslan Yılmaz Show TV'den ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.